Servicii de email marketing

  Orice investitor online care isi doreste sa aiba o afacere prospera si sa atraga clientii repede si eficient trebuie sa apeleze la serviciul de email marketing.

   Ce este serviciul de email marketing?

   Simplu.. este un servicu care promoveaza o afacere online prin interemediul adreselor de email. Este o strategie de promovare foarte buna pentru ca in zilele noastre fara email nu putem lucra si nu putem afla nicio noutate, asa ca atata timp cat emailul va fi deschis de noi aceasta strategie este foarte utila.

   Acest serviciu consta in a tine legatura frecvent cu clientii, astfel incat orice promotie, oferta, reduceri vor fi trimise frecvent pe email iar clientii le vor vedea cat mai des.

   Orice persoana care isi inregistreaza adresa de email pe site-ul dvs printr-un formular de inregistrare, care mai apoi va primi un email de confirmare pentru a nu primi mesajul dvs in spam, aceasta va primi zilnic, saptamanal sau lunar ofertele, promotiile pe care dvs le promovati. Simplu, rapid si eficent!

   Site-ul socialmedia.co.ro ofera un astfel de servicu. Pe site puteti vedea oferta de pret servicii. Premiza lor este: contract pentru o campanie de email pe minim 10.000 de utilizatori.

 

Servicii Email Marketing

   Cred ca fiecare intre noi primim astfel de emailuri de la anumite magazine care ne-au placut si care au reusit sa ne convinga sa ne inscriem la newsletter.

  Mie mi se pare un serviciu  extrem de util si eficient. Personal primesc zeci de emailul de la site-urile la care m-am abonat iar aceste emailuri pe care le primesc reusesc sa ma faca sa intru pe site-ul respectiv, si cred ca este imposibil sa ies fara a plasa o comanda sau macar a recomanda unele produse pe pagina de facebook sau blog.

  Asa ca, daca detineti o afacere in mediul online, cred ca acest serviciu de la socialmedia.co.ro cel mai potrivit pentru a atrage atentia asupra produselor oferite, a promotiilor si reducerilor incluse.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.