Crema Effaclar Duo La Roche – Posay- review

In urma cu ceva timp mi-am achizitionat de pe Aoro un produs pe care mi-l doaream extrem de mult.

Este vorba de crema Effaclar Duo La Roche Posay. Asa cum v-am spus mai sus mi-am dorit-o extrem de mult fiindca promite sa corecteze imperfectiunile – lucru e care eu as avea nevoie – si pentru ca citisesm atat de multe pareri bune, extrem de bune, despre acest produs, incat credeam ca e produsul minune.

Dar pentru mine nu a fost asa! O sa va spun si de ce, insa momentan o sa va descriu ce promite aceasta crema.

Cred ca acest brand La Roche- Posay va este cunoscut, eu nu am folosit prea multe produse de la ei dar au produse dedicate ingrijirii atat a tenului, parului cat si a corpului, dar si produse pentru machiaj.

Aceasta crema este dedicata tenului cu imperfectiuni severe, pori astupati, semne post acneice.

non- comedogenic, 
hipoalergic, 
fara parebeni,
testat pe pielea sensibila la nichel.

 





Beneficii:

Dupa 24 ore: imperfectiunile sunt vizibil mai putin rosii;
Dupa 8 zile: imperfectiunile localizate sunt reuse semnificativ;
Dupa 4 saptamani porii sunt  curatati iar relieful pielii este netezis. Secretia de sebum este diminuata.

Parerea mea.

Am inceput cu mare entuziasm sa folosesc aceasta crema, sperand ca imi va rezolva problemele tenului. Am aplicat-o in fiecare zi, atat dimineata si seara, timp de doua saptamani.

De ce doar 2 saptamani? 

Pentru ca dupa fiecare aplicare desi tenul meu ramanea catifelat, il simteam incarcat si senzatia aceea nu-mi placea deloc. Desi promitea si citisem ca dupa cateva zile excesul de sebum va fi diminuata, eu nu vedeam acest lucru, tenul meu era la fel de lucios ca inainte. Si spre dezamagirea mea, am observat ( lucru pe care si familia mea l-a vazut, nestiind ce crema incerc eu ), ca pe ten imi apareau din ce in ce mai multe cosuri. Lucru care inainte nu se intampla, imi aparea cate unul, doua, insa in perioada testarii mi-au aparut destul de multe si nu suportam. Asa ca am renuntat la a mai folosi aceasta crema.

Eii, dupa o perioada de inca doua saptamani de pauza, am inceput sa o refolosesc gandindu-ma ca poate am avut eu o dereglare ceva si poate de aceea nu a iesit totul asa cum voiam . Dar nu! Am avut acelasi efect, imi simteam tenul incarcat si nu observam nicio imbunatatire.

Nu stiu ce sa spun si care ar putea fi cauzele faptului ca tenul meu nu a raspuns pozitiv la aceasta crema, extrem de laudata. Nu am citit nicio parerea negativa despre acest produs, si am ramas uimita sa vad ca tocmai mie nu mi se potriveste.

Nu pot sa spun ca nu va recomand sau ca este cea mai rea crema, pentru ca nu este asa. Fiindca ar fi culmea sa spun acest lucru, stiind ca zeci, sute de peroane au fost multumite de ea, pot spune doar ca nu mi s-a potrivit mie, fiindca asa cum stim cu totii, fiecare ten are particularitatile sale si exista riscul ca o crema incercata de cineva careia i s-a potrivit extrem de bine, noua sa nu ni se potriveasca.

Cel mai bine este sa testam crema inainte de a o cumpara, fiindca exista mostre ce ne pot dovedi daca produsul respectiv ni se potriveste.

Lasand la o parte faptul ca tenul meu nu a raspuns asa cum mi-as fi dorit la aceasta crema, pot sa va spun ca ambalajul este foarte practic, simplu, este diferit de alte creme incercate de mine.Are o textura gel- crema, se intinde si se absoarbe repede in piele.  Pretul este de 60 lei, insa in aceasta perioada este la promotie si costa 55 lei, plus ca se ofera si mostre de BB Cream gratuit.

Aceasta a fost parerea mea, din pacate aceasta crema, extrem de laudata mie nu mi s-a potrivit.

Voi ati incercat crema Effaclar Duo?
Cum vi s-a parut?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

  1. Eu nu am incercat, si nici nu am auzit de marca asta. Si eu am avut probleme cu tenul, dar nu prea mult. Dar aveam un frate care era si, este si acuma, are peste 20 de ani, si tot are probleme cam mari cu tenul, acneea, si desi a incercat o gramada de creme, nici lui nu i s-a potrivit nici una. Inca cauta… Depinde de ten, si de multe din inauntrul corpului..

  2. Off, imi pare rau ca nu ti-ai gasit rezolvarea problemei tale cu tenul! Cum si tu spui nu toate suntem la fel,produsele nu se potrivesc de la un tip la altul de piele, insa cu siguranta vei gasi ceea ce cauti.Succes!

  3. Eu am intrat intr-o campanie de-a lor pentru a primi 10 mostre Effaclar Duo. Aceeasi problema am avut-o si eu, imi tot apareau cosuri pe langa cele existente, am luat o pauza din a le folosi, iar dupa acelasi lucru mi s-a intamplat! 🙁

  4. Nu am incercat-o dar de ceva timp am probleme cu tenul si chiar caut ceva eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.