Fard de pleoape Flormar

In urma cu ceva timp am primit de la Flormar, cateva produse, despre majoritatea v-am spus, asa ca a venit timpul sa va vorbsc despre un fard de ochi in nuanta turcoaz.

Cand am deschis cutiuta am ramas plqcut impresionata, un design atat de chic si elegant. Cutiuta este dintr-un plastic tare lucios si prezinta si o mica oglinda. Se inchide si se deschide foarte usor.

Culoarea e sublima! Un turcoaz atat de frumos si arata tare bine. Desi initial cand l-am folosit, nu stiu de ce, nu mi-a placut ( eram cam prost dispusa si parca nimic nu imi iesea ) si aveam impresia ca nu vrea sa stea pe pleoapa mea! Dar nuuuu.. l-am pus eu iar la treaba. Pai cum sa las frumusete de fard sa stea degeaba?!!

Eii si ce credeti, fardul e divin!! Desi aunci cand il iau cu pensula este putin prafos ( suflu usor pentru a inlatura excesul de fard ) culoarea se aplica usor si se imbina frumos cu alte farduri. Este sidefat iar culoarea face diferenta! Este foarte pigmentat, desi eu l-am folosit fara baza si rezista cateva ore bune fara a se intinde sau a se diminua culoarea.

Nu stiu cat costa acest fard insa cu siguranta isi merita banii! Este un produs pe care eu il recomand cu mare drag!

Voi ati incercat fardul de ochi Flormar?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.