Ootd- Butterfly

In postarea de astazi va arat din nou pantofii de pe Sammydress care au ajuns la mine de curand si care m-au cucerit iremediabil! I-am ales pe negru fiindca pot fi purtati la absolut orice fara sa risc sa dau gres.
Desi in outfitul de astazi ar fi mers si nuanta sublima de galben care mi-a cucerit inima din prima clipa in care i-am vazut, acum sper ca pe viitor sa mi-i iau si pe nuanta aceea.
Cred ca acestia sunt pantofii cu cel mai frumos si delicat impact vizual pe care ii am, pantofii stiletto sunt intodeauna o alegere buna si sigura, iar daca mai au si un accesoriu fluture este imposibil sa nu fie remarcati si doriti.

Una peste alta, de data aceasta am ales sa-i port cu o pereche de pantalonii si o bluza inflorata extrem de vesela. Pantalonii i-ati mai vazut iar bluza este luata de ceva timp insa aceasat este a doua oara cand o imbrac, dar este perfecta pentru acest sezon, e lejera, colorata si are un material foarte fin la atingere. O ador!

Bluza: Random
Pantaloni: H&M
Pantofii: Sammydress

Cum vi se pare tinuta mea?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

  1. sunt superbi pantofii!!! Mi-am cumparat saptamana trecuta si eu stilleto culoarea piersicii, abia i-am gasit si pe astia, ii ador, se aseaza asa de frumos pe picior!!! <3 <3 sa ii porti sanatoasa!!! :* :*

  2. Imi place mult, bluza. Este foarte frumoasa.
    Iti sta foarte bine. Esti tanara, frumoasa, poti sa porti orice. Iti vine bine orice tinuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.