Ootd- Pretty casual dress

In postarea de astazi o sa va arat o tinuta lejera, perfecta pentru zilele de vara relaxante, cand nu ne dorim sa punem foarte mult accent pe tinuta, insa totusi sa iesim in evidenta.

Am ales noua mea rochie din bumbac, care a sosit acum o saptamana si ceva si pe care abia ateptam sa o port!
Inca de cand am vazut-o pe site mi-a placut la nebunie si chiar daca pana de curand nu credeam ca voi purta o astfel de rochie, – caci da! nu e chiar stilul meu – de indata ce am imbracat-o mi-am spus: „Wow! merita toti banii”.

Este foarte lejera, dintr-un material placut la atingere ( bumbac , cred ), si in care ma simt fantastic de bine. E mai lunga decat rochiile pe care le purtam eu de obicei  dar imi place la nebunie, fiindca nu trebuie sa-mi fac griji ca ba se vede una, ba alta. E perfecta, absolut perfecta, chiar nu va pot spune cat de mult imi place, iar atunci cand am comandat-o nu am fost chiar atat de convinsa ca mi se va potrivi, dar vedeti ca pana nu incerci nu ai de unde sti.
Mi-am ales marimea cea mai mica de pe site, S si imi place cum vine, are un snur in talie, astfel putem regla cat de strans o vrem. Si chiar daca e masura S, eu cred ca v-a veni foarte bine si unui M.

Acum las pozele, care sper sa va placa!

Rochie: AICI
Geanta: Zenda Outlet


Cum vi se pare outfitul de astazi?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.