Melkior lanseaza noua colectie de produse: Be Yellow!

Cred ca fiecare dintre noi cunoastre brandul Melkior si produsele lor profesionale. Si e o mare bucurie atunci cand acest brand lanseaza noi colectii tentante!

Asa se intampla si de data aceasta, Melkior lanseaza colectia Be Yellow! 




Galbenul. . da e o culoare vibranta si care atrage atentia si nu degeaba anul acesta mi-am indreptat atentia spre ea, cred ca emana femeinitate, senzualitate si curaj!

Colectia Be Yellow este una completa, si absout necesara oricarei femei. Asa ca e cazul sa va arat ce contine:

  • Fardul de pleaope Sun Folower de la Melkior are o textiura foarte pigmentata si asigura o acoperire foarte mare. Se aplica uniform si rezista in timp. Se aplica pe ploape cu ajutorul pensulelor speciale. Pret: 29,00 lei.
  • Lac de unghii Pineapple. Fii in centrul atentiei si ameteste-i pe toti cei care se uita la tine. Cu oja Pineapple de la Melkior esti in tendinte. O culoare care atrage in mod sigur atentia. Pret: 29,00 lei.
  • Penseta oblica de inox Yelow. Noua penseta Melkior are un design modern si este deosebit de rezistenta. Nu se toceste si permite realizarea unui pensat extrem de precis de fiecare data. Se foloseste in cazul firelor subtiri. Se pot pensa si firele mici de par. Apuca firele de par de la radacina. Pret: 25,90 lei.
  • Pilla de unghii Yellow. Melkior a creat pila de unghii cu 2 fete, un produs ideal pentru scurtarea unghiilor naturale. Permite o plire rapida si precisa. Este subtire si usor de manevrat. are rugozitate180/240. Pret: 6,9 lei.
Mi se pare extrem de tentata noua colectie  lansata de Melkior. Preturile sunt extrem de accesibile si calitatea produselor este exceptionala. Abia astept sa le incerc. Produsele se pot gasi pe Melkior.
Cum vi se pare noua gama Be Yellow de la Melkior?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

2 Comments

  1. Sunt foarte bune produsele lor, am si eu farduri de la ei si sunt atat de pigmentate, rezista cu brio pe durata zilei si cel mai mult imi place ca nu se strange in pliu culoarea! Am aproape toate culorile de la ei, chiar si acest galben, dar e forma de fard pentru paleta magnetica, e superb acest galbe. <3 :* :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.