Ootd- Salopeta cu imprimeu floral

Nu am reusit sa va arat la timp hainutele primite, fiindca tot primind colete, noile produse ma atrageau instant si intrau primele la shooting. Asa ca, salopeta de astazi este primita de ceva timp in urma si era cazul sa v-o arat.

Este o salopeta alba cu imprimeu floral albastru. Imi place la nebunie! Mi-am ales marimea S si imi vine foarte bine, in talie prezinta un elastic asa ca se muleaza dupa corp, se potriveste si unui M, zic eu. Decoletul in V este foarte adanc, asa ca am fost nevoita sa il prind cu ceva, desi daca as fi avut un bust mai generos :d, s-ar fi asezat si mai bine, dar ne descurcam cu ce avem ;)). De asemenea are si la spate are un decupaj un V, foarte sexy. E perfecta atat pentru plimbare in oras cat si pe plaja, materialul fiind unul vaporos, necesar in aceasta perioada.
Imprimeul arata foarte bine, sunt extrem de multumita de hainele de la SheIn, sunt exact ca pe site si nu prea am avut dezamagiri, daca ma gandesc bine nicio haina pe care eu am luat-o nu a reusit sa ma dezamageasca, cate un defect pe ici pe colo, s-a mai gasit, insa nimic care sa nu poata fi trecut cu vederea.

Va las pozele si sper sa va placa.

Salopeta: SheIn
Sandale: Miniprix


Cum vi se pare salopeta?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.