Nectar pur gel curatare MELVITA- review

In articolul de astazi o sa va vorbesc despre un produs care asteapta de mult timp sa apara pe blog.
Este vorba despre Nectar pur gel de curatare de la Melvita pentru ten mixt si gras. Un produs nou de la un brand despre care auzisem insa nu am avut ocazia sa incerc si a carui concurs destinat bloggerilor m-a facut sa intru in posestia acestui gel de curatare.

Inca de cand l-am primit mi-a placut la nebunie ambalajul, un ambalaj simplu insa care ma duce cu gandul la natura si puritate prin combinarea culorilor verde si alb. Este o sticuluta din plastic ce are ca sistem de dozare o  pompita acoperita de un capac.
Textura acestui gel este, asa cum spune si denumirea, a unui nectar. Mai exact este gelatinos, are o culoare transparenta si un miros extrem de placut.

Descriere oficiala:
Acest gel de curatare are o formula revigoranta, cu o textura usoara, fiind ideal pentru ten mixt si gras.
Imbogatit cu ingrediente active purifiante care echilibreaza secretia de sebum -menta, combinata cu extractul de wasabi si seva de mesteacan – curata si purifiaza pielea.Excesul de sebum este eliminat, pielea este calmata si matifiata.
TESTAT DERMATOLOGIC
Mod de utilizare: aplicati dimineata si seara pe fata si gatul umezite in prealabil, masand usor iar apoi clatiti cu apa  calda.
Va spun inca de la inceput ca este un produs care imi place la nebunie!! Respect intocmai modul de utilizare. Totusi intr-o dimineata, buimaca, am uitat sa umezesc fata in prealabil iar gelul se lipea de fata, asa ca e musai sa umeziti fata inainte.
In timpul aplicarii face o spuma cremoasa alba si simt cum tenul se curata si ramane catifelat. Dupa aplicare fata ramane mai luminoasa, tenul este curat ca lacrima, iar excesul de sebum dispare. Nu am avut nici un fel de reactie adverasa, cum ar fi manacarimi, usturimi sau cosuri, nu am avut senzatia de piele stransa asa cum am la alte produse de acest gen.
Greamajul este unul generos de 200 ml.
Este un produs bun pe care vi-l recomand cu mare drag!!
Voi ati incercat acest produs? 
Ce impresie v-a lasat?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.