Ootd- More issues than Vogue

Outfitul de astazi este unul simplu, casual perfect pentru o zi relaxanta de vara. Mi-am ales cateva piese vestimentare abia primite, care mi-au palcut la nebunie.
In primul rand mi-am ales pantaloni lejeri cu un print foarte colorat si un material foarte delicat care aluneca usor pe piele, exact ceea ce aveam nevoie intr-o astfel de zi calduroasa. Pentru acesti pantaloni mi-am ales marimea M si avand banda elastica in talie mi se potrivsc perfect.
I-am combinat cu un top negru, simplu ce are un mesaj alb in fata. Daca imi amintesc bine a dat doar 0,01$ pe el, l-am gasit la reducere si credeti-ma merita sa va uitati la aceasta categorie de pe site.

Sandalele alese vi le-am aratat si pe facebook si am vazut ca multe fete au fost interesate de ele. Sunt extrem de comode, iar modelul este unul deosebit, eu nu am vazut prin magazine astfel de sandalute dragute. Imi plac la nebunie si cu siguranta vor fi purtate mult timp.

Am ales sa accsorizez tinuta cu ceasul de la Jollychic. Ceas care este foarte finut si se potriveste la foarte multe tinute.

Top: Dresslink
Pantaloni: SheIn
Sandale: Twinkle Deals
Ceas: JollyChic

Cum vi se pare tinuta de astazi?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.