Ripped jeans

In postarea de astazi o sa va vorbesc despre un produs primit de la SheIn, produs pe care l-am asteptat cu sufletul la gura. Insa care din pacate nu mi s-a potrivit!
Este vorba despre o pereche de blugi taiati, pe care i-am vrut mai ales pentru stilul boyfriend dar s-au dovedit a fi mulati, pentru mine. Asa ca i-am dat surorii mele, careia i se potrivesc perfect si arata super bine. De cand i-am dat ei au fost purtati de cateva ori insa nu am reusit niciodata sa ii fac poze.
Imi place culoarea lor, un alb spalacit iar taieturile arata foarte bine,  daca va place acest stil cu siguranta nu veti fi dezamagite. Mi-am ales marimea L,imi vin mulati si ma tin. Nu prea o nimeresc cu masurile la pantaloni, in conditiile in care eu port de obicei S sau M ( depinde de firma ) iar de la ei trebuie sa-mi iau XL insa imi sunt foarte largi in talie si este obligatoriu sa-i port cu o curea. Chiar si la L desi imi sunt mulati pe picior, talia imi este foarte larga.

Eii, asta este, nu mi s-au potrivit mie insa ma bucur ca macar sora mea ii poate purta.

Blugi: SheIn

Cum vi se par acesti jeansi?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

3 Comments

  1. Eu nu m-am incumetat niciodata sa-mi iau pantaloni, bine, de pe persunmall mi-am luat niste pantaloni inflorati dar dupa ce am cerut dimensiunile lor si informatii despre material.
    xox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.