Ootd- Tinuta de toamna

   Saptamana trecuta am primit un colet de la SheIn, colet ce a continut trei piese vestimentare pentru a alcatui o singura tinuta.
   Este vorba despre o camasa, o pereche de jeansi negri si o jacheta cu franjuri. Ca orice alt colet, si aceasta a fost asteptat pentru nerabdare, cred ca cel mai mult m-am temut la marimea pantalonilor insa nu am dat deloc gres la niciunul dintre produse.

   O sa incep sa va vorbesc despre jeansii negri. Este prima pereche neqagra de jeansi si mi i-am dorit tare mult. Am ales sa-mi iau o pereche elastici fiindca mi se pare ca se aseaza mai bine pe corp si imi pare tare bine ca i-am luat pe acestia. mi-as fi dorit totusi sa fie mai negri, sunt de un negru spalacit dar acest lucru nu ma deranjeaza in mod special. Marimea aleasa de mine este XL in conditiile in care de obicei port M la pantaloni, asa ca va recomand sa cititi cu atentie marimile fiindca sunt tare decalate si ar fi pacat, in cazul in care vreti o pereche, sa gresiti marimea. Se muleaza perfect pe corp, dar ca la fiecare pantaloni de la ei in talie imi sunt putin mari, dar totul se rezolva cu o curea. Acesti jeansi nu au buzunare in fata, mi-ar fi placut sa  aiba, dar am sarit peste acest aspect atunci cand i-am ales. Daca va plac, eu vi-i recomand cu mare drag!
  Camasa mi-a plzcut tare mult de cand am vazut-o pe site. Nu am vazut nicio poza ale clientelor si am fost putin tematoare cand am ales-o, tematoare nu in sensul ca nu mi s-ar potrivi marimea, ci daca va fi transparenta. Si este, foarte putin, ma bucur ca nu este extrem de transparenta, nu ma simt comfortabil in acest gen de camasi, dar aceasta imi place mult! Mi-am ales marimea M si imi vine perfect, materialul este placut la atingere.
  Jacheta cu franjuri, vazuta, placuta si luata! In ultimul timp ma atrag tot mai mult produsele ce au frajuri, motiv pentru care am  si tricouri, jachete dar si incaltaminte in acest gen. La aceasta jacheta mi-am ales marimea M si imi vine perfect, este dintr-un  material ce imita pielea si care arata foarte bine, nu are niciun sitem de inchidere si la maneci prezinta fermoare argintii. In sezonul acesta va fi tareee purtata!!

Am vorbit deja prea mult, sper ca am reusit sa va ofer cateva informatii utile si acum va las pozele.

Camasa: SheIn
Jeansi: SheIn
Jacheta: SheIn
Sandale: SheIn
Geanta: SheIn

Cum vi se pare tinuta de astazi?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.