Ootd- Cum purtam vesta de blana iarna

Afara e o vreme ciudata, dimineata a nins frumos, insa pe jos este foarte umed, zapada topita, peisaj care nu e tocmai pe gustul meu. Insa aveam pe lista sa va arat un nou outfit, stiu ca ieri v-am promis un altul insa daca tot am iesit astazi pe vremea aceasta rea, cred ca e normal sa va arat ce a iesit.
Ieri mi-a sosit coletul Romwe, ce a continut si o vesta taaaare frumoasa! O sa incep sa va vorbesc despre ea, spunandu-va ca arata super bine in realtitate, este grosuta si tine de cald. Eu mi-am ales marimea M si imi vine perfect, un minus i-as da fiindca parul cade si acest lucru ma incomodeaza.
In ultimul timp pe blog in majoritatea tinutelor ati vazut jeansii negri ca piesa de baza, imi plac, ma simt bine in ei si ii aleg mai mereu. Am ales sa-i port astazi cu o camasa alba imaculata, peste care am ales sa port jacheta mea noua, ce are o culoare tare frumoasa, un bej caramiziu cu aplicatii din piele, e subtirica, perfecta pentru primavara, vara si toamna. Eu mi-am ales marimea S si imi vine perfcet, va recomand sa va uitati la masuri fiindca se potrivesc.
In general nu port vesta de blana peste jacheta dar de data aceasta mi-a placut rezultatul si sper ca va fi si pe gustul vostru!

Cum vi se pare tinuta de astazi?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

17 Comments

  1. imi place jachet bej si se asorteaza perfect cu camasuta alba,iar vesta este dragutzica ,dar daca ii cade parul este mai dificil ,depinde cum ramane ,oricum este o tinuta super ,ai rezistat temeinic,felicitari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.