Prima mea comanda de la Rosegal si Perlada

     Ieri mi-a sosit la posta locala prima mea comanda Rosegal. Am asteptat-o cu nerabdare, mai ales fiindca eram tare curioasa de calitatea produselor, daca se ridica la nivelul asteptarilor.
     Pentru inceput mi-am ales o rochie si o bluza, ambele aratau tare bine pe site. Coletul a fost trimis prin EMS, si a ajuns in tara in 2 saptamani, iar peste 5 zile a ajuns la posta locala. Trebuie sa mentionez ca metoda aleasa este cea mai rapida si cea mai scumpa metoda de transport de pe site, costa in jur de 38$. Insa, ei au transportul normal gratuit la orice comanda!
     Daca ma intrebati pe mine, sincer nu se merita sa platesti atat de mult pe transport, caci, chiar daca sunt ieftine produsele pe site, cu 38-40$ pe care ii platesti, ai putea lua produsele de pe alt site, dar daca nu aveti probleme cu posta vamala metoda standard e perfecta! Comanda ar ajunge cam cu o saptamana mai tarziu, nu e mare intarziere.
     Sa va vorbesc despre cele doua produse alese. Ambele sunt identice ca pe site! M-am ghidat dupa marimile lor si intradevar se potrivesc. Rochia mi-am ales-o in marimea XL, cea mai mare de pe site ( marime care corespunde unui M la noi ), si fiind insarcinata imi este mica. Probabil dupa nastere voi putea sa o port. Materialul este din organza si se aseaza foarte frumos pe corp, mi-ar fi placut sa fie si putin mai lunga.
     Bluza mi-am ales-o in marimea L, care la  fel ca si rochia, corespunde marimii M la noi. Imi este cam fixa in zona bustului, dar voi putea sa fac poze si sa v-o arat pe blog.

     Urmatorul colet primit a fost de la un nou site descoperit, mai exact Perlada. Este un site care vinde genti second hand la preturi foarte mici. Aici gasiti toate detaliile despre produsele lor. Eu mi-am ales o gentuta mica, ce poate fi folosita ca atare sau ca si clutch fiind destul de eleganta. In curand o sa va arat mai multe poze.

Voi ce ati mai primit in ultimul timp?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.