Rimel cu ulei de bumbac si creion de ochi iluminator cu vitamina E- review

     Primul meu colet de la Bottega Verde.ro a continut pe langa gelul de dus despre care v-am vorbit aici si un rimel si un creion de ochi iluminator.
     Eu am o slabiciune pentru rimeluri si de fiecare data cand rasfoiesc un site, aceasta categorie imi atrage instant atentia.
     Asa a fost si de aceasta data cand am adaugat in cos rimelul All in One cu ulei de bumbac.

     Descriere: Este un rimel cu formula inovatoare care garanteaza doua tipuri de efect incredibil: un efect de definire si alungire cu ajutorul pensulei mai lungi. Rotiti capacul si scurtati pensula pentru un volum incredibil la aplicare. Puteti alege aplicarea ambelor metode.

     Parerea mea: Pana acum am incercat o multime de tipuri de rimel, insa nu am intalnit niciunul pana acum, care sa imi permita sa lungesc sau sa scurtez periuta in functie de dorinte, asa ca din start are un mare plus. Rimelul este de culoare neagra, un negru intens care defineste foarte bine privirea. Asa cum v-am mai spus si in trecut, genele mele sunt destul de lungi si dese, astfel incat foarte rar un rimel reuseste sa ma dezamageasca in obtinerea efectului de alungire sau de volum, asa ca nici de aceasta data nu am fost dezamagita. In poze am folosit doar aplicatorul lung, pentru ca imi place efectul pe care il creeaza, iar atunci cand am realizat makeup-ul eram in graba. Daca in cazul efectului de alungire si volum, am fost foarte rar dezamagita, in privinta rezistentei si a picatelelor negre cazute sub ochi ori am fost foooarte des dezamagita. Am incercat si produse scumpe care aveau un efect wooow! insa dupa o ora- doua de la aplicare, pe sub ochi eram neagra, asa ca acest aspect conteaza tare mult pentru mine. La rimelul All in One am fost foarte surprinsa sa vad ca dupa 6 ore de folosire, pe sub gene nu aveam nici macar o bobita de rimel cazuta! A rezistat eroic intr-o zi caniculara de vara, fara sa am vreo grija ca voi fi neagra la ochi dupa cateva ore.
     Rimelul se demachiaza foarte usor, eu folsoesc lotiune micelara si nu este necesar sa insist, genele raman perfect curate. Pe site se gaseste la reducere, de la 73 lei la 38 lei, o reducere considerabila, asa ca nu aveti niciun motiv sa nu-l achizitionati, pretul este super bun!!

     Cel de-al doilea produs despre care o sa va vorbesc astazi este creionul de ochi iluminator cu vitamina E.

     Descriere: Un adevarat instrument de seductie, ce lucreaza precum o bagheta magica pentru a lumina privirea. Confera stralucire privirii daca este aplicat sub sprancene, are o textura cremoasa si sidefata. Se aplica sub spranceana pentru un plus de luminozitate sau in punctele in care simti nevoia pentru a lumina privirea.

     Parerea mea: Intotdeauna am avut in trusa de makeup un creion iluminator, pentru ca il pot folosi in orice moment al zilei si indiferent daca machiajul este simplu sau complex. Creionul iluminator cu vitamina E este un creion cu o textura foarte cremoasa, ce mangaie delicat pielea iar particulele sidefate acentuiaza foarte frumos privirea. Eu aleg sa il folosesc atat pentru a ilumina coltul intern al ochilor, sub sprancene dar si in zona pomentilor iar efectul este unul frumos. De cand l-am primit il folosesc la fiecare machiaj. Creionul se gaseste la reducere pe site, de la 51 lei la 27 lei.
     In pozele de mai sus puteti vedea rezulatatele aplicarii.

     Iar pentru voi, dragi cititori, avem un cadou: 10% reducere la orice comanda daca folositi codul CRISS inainte sa finalizati comanda. Dar grabiti-va! Caci doar primii 20 vor putea beneficia de el.

Voi ati incercat produsele Bottega Verde?
Ce impresii v-au lasat?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.