Cumparaturi Bottega Verde

     Ieri mi-a sosit ultima comanda de la Bottega Verde. Este cea de-a treia comanda plasata pe site si sunt mega incantata! Produsele sunt super bune si au un pret foarte ok. Cu 139 lei mi-am cumparat 6 produse, plus inca un produs cadou la aceasta comanda!
     Cele 6 produse pe care le-am ales imi sunt necesare si consider ca am facut o super afacere, toate au fost la reducere, iar dupa cele testez revin cu review-urile. Sa va spun ce mi-am ales:

  • Ulei cu keratina si proteine de casmir – restructurant – pentru parul deteriorat ( 50 ml )- pret 45 lei;
  • Sampon cu keratina si lapte de cocos – efect de netezire- pentru par care tinde sa se increteasca ( 200 ml )- pret 19 lei;
  • Balsam cu keratina si ulei de cocos – pentru par rebel- ( 150 ml )- pret 25 lei;
  • Gel de dus delicat cu miere ( 400 ml )- pret 21 lei;
  • Gel de dus pentru barbati cu minerale ( 200 ml )- pret 17 lei;
  • Lac de unghii– nuanta mov ametist ( 5 ml )- pret 12 lei;
  • Cadou la comanda de minim 139 lei am primit: crema de maini cu extract de vanilie si ulei de argan ( 75 ml )- pretul sau fiind de 55 lei.
Acestea au fost alegerile mele. Ce v-ar interesa pentru primul review?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

  1. Si eu am de la ei o comanda si deja am terminat crema de maini de vanilie neagra care nu miroase intens dar intra repede in piele si hidrateaza. Am folosit de la ei gelul de dus de magnolie si la fel nu miroase intens dar are un parfum specific. Mai am de testat cel de gardenie si bujor. La capitolul sampon am luat unul cu argila de curatare par gras, dar nu mi s-a parut ca face minuni, in schimb miroase bine. Am si un balsam cu ginseng care isi asteapta randul. Si eu am oja mov care la tine nu o vad in poza si un creion de ochi verde menta care chiar persista mult timp pe pleoape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.