Ulei pentru par deteriorat cu keratina si proteine de casmir- review

     In penultima comanda de pe BotegaVerde.ro mi-am achizitionat un nou ulei pentru par. Desi am mai multe deschise, fiindca toate produsele BoteggaVerde mi-au placut mult, m-am gandit sa-i acord o sansa si acestui ulei pentru a vedea daca rezultatele obtinute sunt pe placul meu.
     Mi-am ales uleiul de par cu keratina si proteine de casmir- pentru parul deteriorat. Asa cum stiti din articolele trecute, parul meu este fragil si uscat, chiar daca ma vopsesc destul de rar si placa o foosesc doar o data pe saptamana, asa ca am nevoie de un produs care sa-l hidrateze intens si sa-i ofere stralucire.

     Ce promite: Confera stralucire si face parul matasos, ajuta la restabilirea varfurilor deteriorate. Imbogatit cu keratina si casmir. Textura bogata care ingrijeste parul, devine usor de aranjat, moale si stralucitor.
     Parerea mea: Ambalajul este unul tare dragut, dotat cu o pompita pentru un dozaj perfect. Textura este lichida iar pentru fiecare utilizare am nevoie de maxim 2 picaturi. Are un miros placut, dulceag ce rezista in par dupa aplicare. Il folosesc pe parul umed pentru hidratare intensa, insa poate fi folosit in cantitate mai mica si pe parul uscat pentru aranja firele rebele. Il folosesc dupa fiecare spalare fiindca imi place finish-ul oferit. Pot spune ca am observat o imbunatatire a aspectului firului de par, acesta este mai hidratat, se aranjeaza mai usor si este foarte moale. Cu privire la restabilirea varfurilor deteriorate, pot spune ca nu face mare lucru. Sa fim seriosi, nu exista produs de par care sa repare firele de par deteriorate, acestea trebuiesc tunse periodic pentru a evita aspectul neingrijit al parului.

     Eu sunt  tare multumita de acest produs, pretul sau este de 45 de lei iar cantitatea sa este de 50 ml, suficienta pentru multe luni, tinand cont ca la o utilizare putem folosit 2 maxim 3 picaturi, pentru a nu incarca parul.

      Pentru voi, dragi cititori, avem un cadou: 10% reducere la orice comanda daca folositi codul CRISS inainte sa finalizati comanda. Dar grabiti-va! Caci doar primii 20 vor putea beneficia de el.

Voi ati incercat acest produs?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

8 Comments

  1. este un produs de calitate intradevar dar cred ca mi.ar face bine pe o parte si rau pe alat pentru ca este destul de matasos parul meu si moale dar mi.ar remedia problema cu varfurile

  2. Și eu folosesc un ulei de par de la Oriflame, din păcate nu-și mai face treaba ca la început,chiar mă gândeam să încerc și alt produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.