Rochii pentru domnisoare de onoare

Timpul trece asa de repede, parca mai ieri eram in 2016. Si cum timpul trece atat de repede trebuie sa ne gadim tin timp la nuntile ce urmeaza si sa ne cautam rochia perfecta. Trebuie sa dam mai mare atentie acestei cautari, mai ales daca sunteti una din domnisoarele de onoare. Trebuie sa fiti cele mai frumoase, asa?  Sa atrageti in mod instant atentia celor din jur. Am descoperit un nou site Millybridal UK si am vazut cateva rochii special create pentru domnisoarele de onoare, la categoria Bridesmaid Dresses UK asa ca vin in ajutorul vostru cu acest articol, pentru a va arata cateva rochii absolut superbe. Cel mai bine este sa aruncati un ochi pe site pentru a gasi rochia preferata potrivita masurilor si bugetului alocat. Eu am ales pentru voi cateva rochii lungi, foarte elegante care se potrivesc perfect pe orice silueta. Enjoy!

 

Millybridal Prom Dresses

Daca sunteti o domnisoara indrazneata rochia de culoare rosie este perfecta! Cureaua argintie evidentiaza frumos talia iar floarea atrage atentia asupra sa. De efect!

Verdele este o culoare ce transmite puritate, asa ca alegant o rochie intr-o astfel de nuanta cu siguranta veti fi remarcata.

Rochia gri este preferata mea in acest moment, rafinata si cu bun gust, este cheia pentru o tinuta de vis!

Rochia mov este atat de delicata incat va veti simti ca niste printese!


Acestea sunt rochiile care pe mine m-au cucerit iremediabil!
Voi pe ce ati pus ochii?




Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.