Cumparaturi Amiclubwear, Rosegal, Zaful si Yoshop

     Stiti ca sptamana trecuta am mers la posta vamala sa-mi ridic cele 5 colete pe care le aveam. Am avut comenzi plasate pe Amiclubwear. Zaful, Rosegal si 2 comenzi pe Yoshop.

      Sunt mega incantata de achizitii si am facut alegeri bune cu privire la marimi si calitate.
      De pe Amicluwear mi-am luat ca de obicei incaltaminte. Poate va intrebati de ce imi iau tot timpul doar incaltaminte.. Fac acest lucru fiindca, desi au o gramada de haine pe site, la capitolul incaltaminte mi se pare ca stau cel mai bine. In plus haine imi pot lua de pe alte site-uri, pe cand incaltaminte atat de misto nu gasesc oriunde. Mi-am luat o pereche de botine cu franjuri si m-am pregatit de vara cu 2 perechi de sandale, absolut superbe!!

      Comanda de la Rosegal am asteptat cu nerabdare mai ales pentru geanta, care e absolut divina! Nu am vazut modelul acesta pe la noi, chiar si vamesa a spus ca e tare frumoasa. Si camasa din denim arata tare bine.

      Comanda de la Zaful a continut o jacheta din piele, foarte misto si un ceas cu o curea din silcon. Jacheta e suuuper, super. Pe eticheta sa originala pretul este de aproape 200$, pe cand pe site am dat doar 48$. Din pacate, incapatanata fiind nu m-am ghidat dupa masuratorile lor de pe site, luandu-mi marimea pe care o port de obicei, de aceea jacheta ma strange putin. Oricum o sa v-o arat saptamana aceasta!

    Comenzile de la Yoshop m-au uimit si ele. Sunt produse de calitate care arata super bine. Am avut doua comenzi plasate pe site, adica 4 produse. Produse ce au fost expediate individual, astfel incat la posta vamala nu am platit nimic. Ciudat e faptul ca din cele 4 produse, unul a ajuns direct acasa, pe cand celalalte la vama. Nu imi pot da seama de ce.

    Oricum, legat de posta vamala, vamesa mi-a spus ca de acum coletele cu valoare pana in 20$ vor ajunge acasa. Super, nu? Sper sa fie asa!

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

10 Comments

  1. Incaltamintea este superba pentru ca si eu ador franjurile ..la orice ..imbracaminte ,incaltaminte ,geanta ..nu conteaza 🙂 .Gentuta si camasa imi plac la fel de mult .Sa le porti cu drag !

  2. Wow.
    Ce articole noi minunate ai adunat.
    Sunt superbe toate.
    Cel mai mult imi place incaltamintea.
    P.s: sa le porti cu drag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.