Noutati de la Newchic

     Nu e o noutate ca imi place shopping-ul online si spre fericirea mea nu am avut dezamagiri majore atunci cand am primit comenzile. Despre Newchic v-am mai vorbit in postarile trecute, am o comanda plasata pe site si am fost tare incantata de achizitii. Asa ca daca imi doresc ceva nou care sa arate bine si sa fie la un pret rezonabil, rasfoiesc cu mare atentie site-ul.
     Am o gramada de lucruri pe wishlist si nu stiu daca o sa ajung sa le iau pe toate insa nu costa nimic sa visez..nu? Rochiile sunt la mare cautare in acesta vara dar si accesoriile acestui sezon de altfel.
     Am facut o mica selectie si astept sa-mi spuneti ce va place mai mult din ce am ales!












Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

10 Comments

  1. Vaiiii ce frumoase sunt toate ;sunt si pe gustul meu ;rochita e senzationala ,la fel si palaria ,balerinii,bentita ..sa le porti cu placere cand vor ajunge

  2. Gentuța îmi place tare mult!Pt păr uscat incercați cu o seară înaintea spălării pe cap,masca din ulei de cocos pe care o aplicați atât pe scalp cât şi pe întreaga lungime a firului de păr.Cu aceasta stați o noapte întreagă,legată la cap cu un batic de bumbac.Uleiul de cocos hidratează,degenerează şi oferă strălucire părului.
    Baftă in tot ceea ce faceți!

  3. Rochita si palaria sunt numai bune pentru o plimbare intr-o zi insorita de vara 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.