Rochii pentru balul de absolvire

     Cu siguranta printre cititoarele mele sunt fete care anul acesta o sa aiba balul de absolvire. Acesta este unul din cele mai frumoase momente din viata noastra si intotdeauna trebuie sa ne amintim cu placere de el. De ceea trebuie sa cautam din timp vestimentatia potrivita acestui frumos eveniment. In primul rand trebuie sa ne ghidam dupa locul in care are loc evenimentul, de cele mai multe ori intr-un restaurant select, astfel incat rochia pe care o alegem trebuie sa fie extrem de eleganta si feminina. Intr-un articol trecut v-am vorbit despre noul site descoperit, mai exact Dressesofgirl. Desi eu mi-am indrepatat atentia catre rochii pentru seara, trebuie sa tin cont si de cititoarele mele, astfel incat revin cu acest articol pentru a va arata si cateva rochii pentru balul de absolvire. La categoria Ball Grown Prom Dresses se gasesc zeci de modele de rochii, absolut superbe, rochii in care va veti simti ca niste printese.
     Nici categoria High Low Prom Dresses nu este mai prejos, rochiile nu sunt foarte scumpe si modelele sunt diferite de ce am vazut pe la noi. Asa ca daca aveti balul de absolvire anul acesta ,merita sa-i acordati o sansa si sa faceti o mica selectie.

   Chiar daca rochiile se gasesc la categoria rochiilor de bal, eu cred ca acestea pot fi purtate si la alte evenimente speciale, cum ar fi o nunta sau un botez.

 

Prom Dresses UK






Voi va aflati printre fetele care au anul acesta balul de absolvire?
V-ati gasit rochia perfecta?




Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.