Thursday Plantation si extractul de Tea Tree

    Pot spune ca intotdeaua am avut probeme cu tenul , mai exact inca de prin liceu. Am fost si sunt complexata de aceasta problema. Am avut foarte multe cosuri, am reusit intr-un fel sa scap de ele cu ajutorul produselor naturiste insa pana in ziua de astazi ma confrunt cu punctele negre , uneori si cosuri si nu mai spun de excesul de sebum.

   Va spun drept ca inca nu am gasit un produs care sa ma multumeasca pe deplin si care sa ma ajute sa scap de aceste probleme. Nici mare incredere ca voi scapa de ele nu am.

   Totusi am o speranta. Am tot citit pe diferite bloguri despre un brand renumit, si anume  Thursday Plantation
  Iar acum datorita concursului desfasurat pe blogul Anei Maria de la BeautyBarometer am inceput sa ma documentez.

 Mare lucru despre acest brand nu stiam, pana cand am aruncat o privire pe site. Am descoperit ca toate produsele lor contin ulei 100% pur din arborele de ceai. Asa ca am inceput sa ma documentez. Pentru ce e bun acest ulei din arborele de ceai, ce efecte are, si de ce merita sa cumparam produse ce contin in compozitia sa acest extract. Ei bine am aflat lucruri de care habar nu aveam!

   Inca din timpurile vechi se cunosc beneficiile extractului de tea tree ( arbore de ceai). Acesta are proprietati de vindecare si  dezinfectare. Indigenii aplicau o pasta facuta din frunze de ceai zdroibite si aplicau pe taieturi sau rani.

  Se pare ca intre anii 1930 si 1940 uleiul de arbore de ceai a fost recunoscu ca cel mai bun antiseptic, astfel incat in cel de-al doilea razboi mondial, soldatii australieni aveau in trusele de prim ajutor uleiul de arbore de ceai.

  Acest extract era folosit de oameni pentru mai mult afectiuni, tratamente pentru picioare, pasta de dinti, sampon, acnee si chiar eliminarea paduchilor.

  Si cum remediile naturiste sunt date uitarii foarte usor, acest remediu a fost uitat zeci de ani, caci pe piata au aparut diverse medicamente ieftine. Asa se intampla si in ziua de azi, se prefera cumpararea unui medicament sau produs ieftin in defavoarea unui produs naturist, care va fi mult mai bun fara sa ne afecteze organismul.

   Totusi, pe cat de bune sunt efectele sale , uleiul de arbore de ceai poate fi si otravitor daca se inghite, sau poate provoca arsuri daca il vom aplica nediluat pe piele.

   O sa va spun cateva situatii in care il puteti folosi:

  Acnee: se aplica o picatura de ulei de arbore de ceai pe un betisor de ureche umed apoi aplica pe zona cu probleme. Insa trebuie sa fiti atenti sa umeziti betisorul, fiindca aplicat direct pe ten poate provoca mici arsuri.

  Matreata: Se amesteca 3 -4 picaturi de ulei de arbore de ceai in sticla samponului preferat.

  Unghii infectate: Se tamponeaza zona cu o picatura de ulei de arbore de ceai, astfel va actiona ca un antibacterian.

  Infectii ale sinusurilor: Se fierbe apa intr-un vas apoi se adauga cateva picaturi de ulei de arbore de ceai, iar dupa indepartarea vasului de pe foc se acopera capul cu prosop si se inhaleaza aburii ( exact ca la ceaiul de musetel ).

  Brandul australian Thursday Plantation, isi doreste sa ne ajute pe cei cu acnee sau alte probleme mentionate mai sus,  lansand o gama completa de produse ce contin extract de tea tree, produse naturale, cu rezulatate garantate.

  Sper sa am norocul sa castig aceste produse pentru a reusi sa scap de problemele actuale ale tenului si sa va povestesc si voua despre ele.

Ati incercat produsele Thursday Plantation?
Dar uleiul de arbore de ceai?
Ce parere aveti?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

2 Comments

  1. Produsele Thursday Plantation am citit si eu ca sint foarte bune .Imi doresc foarte mult sa castigi .Mariana Cioranu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.