Rimel Volume Glamour, Bourjois- review

Nu v-am mai vorbit de mult despre un rimel, asa ca a venit timpul sa va arat unul nou testat.

In ultimul timp nu mi-am mai achizitionat niciun rimel pentru ca am deja prea multe desfacute si cel mai bine ar fi sa le termin inainte sa se usuce, ar fi pacat sa le stric asa.

Dar de data aceasta am testat inca unul. Sa stiti ca rezist cu greu tentatiei de a cumpara un nou rimel sau a desface unul pe care il am cumparat insa sta deoparte in dulapior si isi asteapta vremea.

Astazi o sa va vorbesc depre Rimelul Volume Glamour, de la Bourjois. Da, este primul meu rimel de la acest brand si recunosc ca eu sunt incantata.

Acest rimel promite ultra-volum si o rezistenta de durata. Si da, se tine de cuvant!

Incep cu ambalajul, care este unul foarte chic si elegant. Periuta este obisnuita, am intalnit acest tip de periuta la majoritatea rimelurilor incercate, nu este din silicon, este dintr-un plastic ( zic eu ) insa nu ma deranjeaza, ci mi se pare ca isi face treaba foarte bine, separa genele tare frumos, nu le incarca absolut deloc, ofera alungire si volum. Da! Acest rimel le are pe toate, desi inca de la primul strat se vede diferenta eu aleg sa il aplic in doua straturi pentru un efect mai dramatic.

Eu il am pe negru, culoarea este foarte intensa. La mine a rezistat foarte bine pe gene,  in jur de 8 ore. Ar fi tinut mult mai mult insa eu m-am demachiat. Nu se scurge, nu cad particule si nu se intinde.

 Inainte:

Dupa:

 

 

Desi a rezistat foarte bine pe gene, fara a avea vreun incident neplacut , am observat ca se demachiaza foarte usor cu o lotiune micelara ( eu o am pe cea de la Garnier ). Mie mi se pare extraordinar cand un rimel are rezistenta indelungata si se demachiaza usor si nu este necesar sa insist pentru a-l sterge.

Eu nu l-am cumparat insa am vazut ca pe Aoro se gaseste la pretul de 36 lei. Un pret foarte bun!

Am uitat sa fac poze genelor inainte de aplicare in aceiasi zi :d , asa ca am facut ziua urmatoare. Nu e o problema, nu? Doar genele nu cresc de pe o zi pe alta ;))

Voi ati incercat acest rimel?
Cum vi se pare?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

20 Comments

  1. Il am si eu, dar m-am fortat sa nu il deschid pana nu termin cel putin unul din cele doua pe care le am incepute! Imi place cum iti sta, da volum, dar as fi preferat sa curbeze mai mult genele.

  2. Wow e intr-adevar foarte expresiv si calitativ .Voi cauta si eu in micul nostru orasel ,daca nu o sa fac comanda online .Chiar se merita .Mihaela GreenEyes

    • Nici eu nu am prea multe produse e la ei. Mai am doar geluri de dus care sunt dementiale. O sa fac un articol special. Pupici! :*

  3. Mmm, tare imi place ceea ce vad, ceea ce aflu! De notat pe wishlist! Arata grozav pe genele tale! Pretul e unul bun, retin ideea pentru atunci cand voi dori sa incerc o alta mascara!
    Imi place foarte mult si felul in care nuanta de fard folosita iti complimenteaza irisul! 🙂

    Pupicei, Cristina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    Multumesc pentru review!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.