Ootd- Black and white.. and green

     Astazi, 1 octombrie, e o zi demna de sfarsitul lui noiembrie, zau! E atat de frig, bate vantul si acum a inceput sa ploua.. Sincer, pentru data la care suntem as fi vrut sa fie mai cald.. mult mai cald. Inca nu pot renunta la tricouri, pantaloni scurti si fuste.. totusi deja am scos pulovarele si jachetele la plimbare.

   Desi am racit ingrozitor, nu m-am dat batuta si in ciuda vremii mohorate de afara, am iesit la poze. Poze care nu au iesit deloc, dar deloc, cum mi-as fi dorit, dar ma multumesc cu acestea, pana cand bugetul imi va permite sa-mi iau un aparat foto performant.

  Am scos la plimbare, jeansii, trench-ul si botinele care au venit de curand la mine. A fost dragoste la prima vedere!
   O sa incep cu trench-ul alb, care de mult timp era pe wishlist-ul meu insa abia acum mi l-am luat. Imi place al nebunie! Totusi trebuie sa recunosc, ca mi-ar fi pla cut si mai mult daca ar fi fost pe alta culoare .Nu prea port alb.. daca stau bine sa ma gandesc, am foarte putine haine cu aceasta culoare ( non-culoare ) in garderoba. Dar atat de tare mi-a placut modelul acestui trench incat am trecut peste acest detaliu. Trecand peste culoare, care este foarte pretentioasa ( nu zic ca deja s-a si murdarit ), detaliile fac diferenta. Eu mi-am ales marimea M si este usor largut, cred ca S ar fi venit si mai bine, dar fiind mai largut imi permite sa port si haine mai groase pe dedesupt.
  Jeansii i-am vazut pe blogul Anca Fratila si mi-au placut maxim. Desi aveam dubii in privinta masurii, Anca m-a sfatuit si am luat cea mai buna alegere! Mi-am luat L si sunt extrem, extrem de elastici. Desi am crezut ca sunt din material de denim, nu e asa, dar ma simt foarte comod cu ei. Nu regeret deloc ca i-am luat! Au talie inalta, lucru care imi place tare mult.
   Botinele, deja au primit numeroase complimente. Desi par din piele intoara, nu e asa, este un material ce imita pielea intoarsa, rezista mai bine si se curata mai usor. Au toc ascuns, detaliu pe care l-am vazut abia dupa ce comanda a fost expediata! :d Am avut ceva temeri.. finca e prima pereche de incaltari cu toc ascuns. Dar imi plac la nebunie, sunt foarte comode iar tocul ascuns nici nu se simte.

Trench: SheIn
Jeansi: SheIn
Botine: SheIn
Pulovar, geanta: SheIn

Cum vi se pare tinuta de astazi?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

10 Comments

  1. O ținută interesanta după părerea mea. Cu black and white niciodată nu dai niciodată greș… Și un pic de culoare nu strica niciodată (îți zice cineva care a terminat design vestimentar) și e foarte plăcută .Iar botinele par comode…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.