Ce mi-am luat de pe Newchic

     Acum aproximativ o luna de zile am plasat prima mea comanda pe Newchic, este un site chinezesc nou pentru mine si csnd am primit propunerea colaborarii am acceptat cu drag, vazand pe site multe lucruri foarte frumoase.
     Desi initial am vrut altceva, din cauza timpului de livrare, care era mai lung, fiindca produsele nu erau pe stoc, am ales sa-mi iau alte produse. Asa am ajuns sa-mi iau 2 camasi. In garderoba am o multime de modele de camasi, niciuna nu arata ca alta si parca am inceput sa fac o mica colectie. Camasile cumparate de pe Newchic arata mai bine decat m-as fi asteptat.

      Am ales o camasa cu dungi si imprimeu floral, ea a fost cea mai asteptata. Este tare frumoasa in realitate si merge perfect pe zilele calduroase. Aveam impresia ca este dintr-un material gros si teapan, insa nu e asa, materialul este moale si delicat, asezandu-se foarte frumos. Este marime unica si se potriveste marimilor XS, S, M si chiar L. As purta-o cu o pereche de jeansi cu talie inalta, sandalute cu pom-poms si geanta gri pe care v-am mai aratat-o acum ceva timp. Abia astept sa va arat tinuta.

       A doua camasa am ales-o pe fuga dar am facut o alegere tare frumoasa. Camasa in carouri arata mai bine decat m-as fi asteptat. Materialul este foarte moale, acesta este tipul de camasa pe care as purta-o cu un maiou sau tricou simplu pe dedesupt, jeansi/pantaloni scurti si sandale/balerini. Poate fi accesorizata cu o gramada de chestii. Imi place contrastul alb-negru. E marimea S si masuratorile de pe site se potrivesc intocmai.

      Ultimul produs ales este o curea impletita pentru talie. Am ales acest tip de curelusa fiindca poate fi purtata la orice, fie rochie sau bluza, atunci cand imi doresc sa pun accent pe talie. Am avut una asemanatoare dar am purtat-o atat de mult incat s-a uzat si se cerea una noua. A fost super ieftina, aproximativ 2$.

Voi ati cumparat ceva de pe Newchic?
Ce camasa ati vrea sa vedeti intai?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

10 Comments

  1. N-am mai cumpărat de afară de anul trecut, când m-am supărat că un colet în care teoretic aveam ținuta pentru revelion a ajuns după revelion :)) cu vreo 2 săptămâni după revelion…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.