Cum sa faci bani pe net din microjoburi

    In zilele acestea cautam tot felul de joburi in urma carora sa mai castigam banuti, cautam in zadar, caci in Romania e mai greu cu locurile de munca. Dar am o metoda si mai buna!

   Daca inca nu ti-ai gasit un loc de munca, dar iti doresti sa faci ce iti place si sa mai castigi ceva bani, sau timpul liber sa nu il mai pierzi stand aiurea pe calculator?

   Acum sunt microjoburile care reusesc sa ne rotunjeasca veniturile dar sa facem si ceea ce ne plac. Ma exact, daca stii o limba straina sau ai alte abilitati si talente este timpul sa faci ceva in acest sens.

  Microjoburile  mai exact sunt ” mici sarcini ” pe care le poti face contra unei sume de bani, in functie de microjobul ales. Cred ca ati vazut tot felul de site-uri cu anunturi pentru microjoburi, cel mai cunoscut este Zerodesk.ro.

   Nu trebuie sa ai tot felul de conturi pentru a aplica petru un microjob.  Cel mai important este sa ai o adresa de e-mail si un cont da paypal. Contul de paypal este foarte important pentru ca banii sunt trimisi repede in contul tau fara prea multe detalii si complicatii, ca atunci cand trebuie sa dai detalii despre cardul tau.

   Pe paltforma de microjoburi Zerodesk.ro trebuie sa ai doar un cont si iti poti posta anuntul cu serviciile oferite, gratuit, fara a fi nevoie sa platesti vreun banut.

   Totusi pentru a aplica pentru un microjob trebuie sa ai si cateva abiltati, de exemplu sa stii sa lucrezi cu computerul si sa cauti tot felul de informatii pe calculator si sa ai in vedere ca desi tu vei aplica pentru un microjob cineva s-ar putea sa nu fie multumit si sa iti respinga ideea, asa ca nu trbuie sa te descurajezi si trebuie sa mergi mai departe.

   Pe Zerodesk.ro se gasesc o multime de anunturi. Daca iti place sa scrii, daca esti pasionat de fotografie, vrei sa dai meditatii, sa faci anunturi, programare, banere, tutoriale, aceasta e cea mai buna idee, site-ul zerodesc.ro este cea mai buna alegere.

   In ziua de azi este crucial sa mai facem si altceva in timpul liber, daca este ceva care ne place e si mai bine. Asa ca microjoburile sunt o mica afacere, in conceptia mea.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.