Ootd- Negru, gri si putin roz

   Am iesit la pozat.. iarasi. Da! Am profitat de soarele superb care ne-a incalzit astazi. Dupa peripetia de duminica, prin ploaia aceea de neoprit, am reusit sa prind o zi superba pentru facut poze.
   Am planuri pentru duminica, insa cred ca vremea nu va fi favorabila, din ce am auzit la meteo..

   Ehh.. sa vorbim despre tinuta de astazi.. O tinuta care imi place al nebunie! O tinuta mai lejera de atat si in care sa ma simt mai bine nu am!
   Am ales jeansii taiati, in care ma simt tare bine, vi i-am mai aratat si aici. Am ales sa-i combin cu cea mai noua camasa din garderoba. Cu bulineeee, frumoase buline! Este neagra, dintr-un material placut la atingere, usor.. usor transparenta. Mi-am ales marimea M, si desi atunci cand am primit-o am avut impresia ca mi-e mare, nu e asa. E putin lunguta, lucru care imi place tare mult, fiindca poate fi purtata atat pe deasupra pantalonilor cat si interior. Abia astept sa vi-o arat intr-o tinuta mai casual!
   Sacoul gri este preferatul meu, este mai degraba un cardigan, fiindca este dintr-un material subtire. Arata super-super. Eu am ales marimea L, conform descrierilor de pe site, in conditiile in care eu port de obicei S; asa ca mare atentie la marimi!! E perfect pentru o tinuta casual insa poate fi purtat cu usurinta la o tinuta eleganta, alegand incaltamintea si accesoriile potrivite.
  Geanta roz este atat de draguta!! Marimea e medie si este destul de incapatoare. Imi place tare mult, ea aduce o pata de culoare in tinuta de astazi.
   Pentru a intregi tinuta, am ales cele mai frumaose botine pe care le am, cele cu toc ascuns.. nu m-am gandit ca imi vor placea asa de mult! Sunt extraordinar de comode!!

Camasa :Romwe

Jeansi :SheIn

Sacou: CN Direct

Geanta: Dresslink

Botine: SheIn

Cum vi se pare tinuta de astazi?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

25 Comments

  1. Imi place tinuta, fiecare articol vestimentar e drăguț si se potrivesc de minune împreuna! Iti vine foarte bine, este draguta si se vede ca si lejera, deci perfecta pentru o zi de toamna. Sa le porți cu drag, pupici! ??

    • Desi a fost soare, sa stii ca frig a fost, si am uitat sa fac poze de aproape gentutei 😀 Sorry! Dar sa stii ca este exact ac pe site, si culoarea si modelul. Ma bucur ca iti place locul ales. Pupici! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.