Ootd- Rochie de ocazie din dantela cu decupaj la spate

     In ultimul colet Shein, am primit o rochie din dantela cu un decupaj foarte frumos in spate. Desi initial nu am fost incantata de ea, mi s-a parut ca materialul este putin rigid, de indata ce am imbracat-o m-am indragostit!
     Eu mi-am ales marimea L, fiindca masurile de pe site de la aceasta marime mi se potrivesc.           Rochia este dintr-o dantela care arata foarte bine in realitate, e lucrata frumos. Faptul ca are maneci lungi ma incanta si mai mult, este o rochie sexi chiar daca nu are nici macar decolteu. Rochia aceasta este dovada ca putem fi sexi si imbracate! Cireasa de pe tort este decupajul tare frumos de la spate, este un decupaj care lasa putin, exact cat este necesar, la vedere. Imi place acest decupaj pentru ca pot purta si sutien, nu este ca acel decupaj total care ne impiedica sa purtam altceva pe dedesupt.  Am ales sa port pantofii visinii cu perforatii, care in ciuda tocului inalt, sunt foarte comozi!
   Mie imi place la nebunie atat rochia cat si pantofii alesi!

Cum vi se pare rochia?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. Imi place mult, caut de ceva vreme o rochie scurta cu maneci lungi de acest gen,mai exact de la ziua lui Kylie Jenner :))) Pare larguta de tine sau mi se pare mie? Nu de alta, dar daca iti e tie larga e posibil sa mi se potriveasca si mie. Dupa marimile de pe site e mica de mine. Macar cat de cat este elastic materialul? eu am 76 talia si la bust 96. Crezi ca mi-ar veni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.