Ultima comanda de la Dresslily

     Ultima comanda de la Dresslily mi-a placut tareee mult, am asteptat sa ajunga cu nerabdare la mine pentru ca mi-am ales doua lucruri care aratau fabulos pe site. Si nu doar pe site, ci si in realitate.. de acest lucru m-am convins atunci cand am deschis cu entuziasm coletul. Mi-am ales un produs pentru mine si un produs pentru sotul meu. Mai exact o geanta si o pereche de pantofi. Daca eu am avut noroc si geanta imi place la nebunie, sotul meu a fost mai putin norocos, mai exact, pantofii nu i s-au potrivit ca marime.
     Intai o sa va vorbesc despre geanta mea. Asa cum v-am spus mai sus, geanta imi place mult de tot, are o combinatie de culori placuta si se potriveste perfect acestui sezon si nu numai. Este din piele ecologica si este rigida, exact cum imi plac mie gentile. Prezinta un maner dar si bareta lunga pentru umar, in cazul in care optam pentru un look mai casual. Este super incapatoare, are un singur compartiment si un buzunar cu fermoar pe interior. Merita din plin toti banii!!

     Pantofii sunt superbi in realitate, sunt facuti dintr-un material asemanator pielii intoarse. Au un design deosebit iar culorile ii fac foarte versatili, putand fi purtat in zeci de combinatii. Daca la capitolul design au un 10+, din pacate marimea nu ii este buna. Desi i-am ales cu un numar mai mare decat poarta de obicei, 43 mai exact, pantofii se potrivesc unui 41. Motiv pentru care pantofii si-au gasit un alt stapan, urmand ca sotului meu sa-i iau alta pereche. Mentionez ca pantofii se gasesc in alte 3 combinatii de culori. Asa ca daca va plac, nu ezitati sa-i achzitionati, insa fiti atenti la alegerea marimii.


Acestea au fost alegerile mele, cum vi se par cele doua produse?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.