Lucruri nestiute despre bijuteriile din argint

Accesoriile au fost mereu un must-have pentru mine. Indiferent de tinuta, de culorile alese sau stilul vestimentar pe care l-am abordat, intotdeauna am accesorizat tinuta asa cum mi-a placut si cum am crezut eu ca arata mai bine. Fie ca am mers la o plimbare in parc, la o terasa sau la un eveniment pretentios. E vital pentru mine sa am tinuta completa si sa arat bine indiferent de ocazie sau locul ales.

Acum gasim o gama variata de bijuterii, fie din materiale mai ieftine, din aur sau bijuterii argint. Le gasim la magazinele fizice sau in magazinele online, cert e ca avem de unde alege in functie de preferinte si de bugetul alocat.

Desi in colectie am multe bijuterii, unele mai ieftine, altele mai scumpe, cele care se afla in topul preferintelor mele si pe care le aleg aproape de fiecare data cand ies din casa sunt bijuterii din argint. Consider ca ceea ce alege o femeie sa poarte in materie de accesorizare o defineste, ne putem da seama de personalitatea sa la prima vedere. Totusi este foaret important sa stim cum sa purtam bijuteriile, sa stim sa le combinam si sa ne puna in prim plan frumusetea.

Eu aleg intotdeauna bijuterii argint pentru ca mi se par bijuteriile care merg perfect cu orice obiect vestimentar si sunt foarte finute. Fie ca vorbesc despre o pereche de cercei, un colier, un inel sau o bratara, acestea se integreaza perfect. In plus nici pretul lor nu este foarte mare, au un pret accesibil putand fi cumparate de oricine.

Am aflat cateva lucruri interesante despre argint, lucruri pe care vreau sa le impartasesc cu voi.

Se pare ca femeile care poarta bijuterii din argint sunt femei creative, cu inclinatii artistice. Toate femeile atunci cand isi cumpara accesorii se gandesc doar la cum vor arata atunci cand le vor purta dar se pare ca metalul din care sunt confectionate au o influenta asupra noastra. Mai multi specialisti din Rusia au studiat influenta metalelor asupra sanatatii si au descoperit lucruri interesante despre care nici macar nu ne-am fi gandit. Medicul rus E. M. Rodimin afirma ca argintul are proprietati antiinflamatorii, imunomodulatoare si antioxidante. Se pare ca argintul are si efect sedativ!

O regula extrem de importanta este sa nu purtam niciodata in acelasi timp, aur si argint. Se pare ca aurul ne ajuta sa trecem mai repede peste starile depresive, in timp ce argintul calmeaza starile de agitatie. Asa ca daca sunteti irascibile sau suferiti de migrene, simpla alegere a unui inel sau o pereche de cerceii din argint va poate calma.

Acum daca am aflat toate aceste lucruri noi despre argint, mi-am facut deja o lista cu bijuteriile care imi plac la nebunie si care ma reprezinta pe deplin!

 

 

Voi stiati aceste lucruri despre argint?

Cum vi se par bijuteriile alese?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

12 Comments

  1. nu stiam ca argintul calmeaza ,imi place mai mult decat aurul parca este si mai interesant si finut,pentru mine cel putin,ultimul inelus imi place maxim

  2. Nu stiam ca argintul te calmeaza , foarte interesant ! foarte frumoase bijuteriile , imi place inelul din ultima poza si lantisorul cu fluture din penultima <3

  3. Sunt de efect ! Imi plac bijuteriile in general din argint ;bratarile si inelul din imagini sunt superbe

  4. Și eu am considerat mereu ca o ținuta o pot asorta mult mai ușor cu bijuterii din argint. ❤

  5. Sunt foarte dragute….si bijuteriile din argint sunt usor de achizitionat….accesibile pentru orice buzunar. Auzisem mai de mult despre aceste efecte ale argintului asupra noastra

  6. Mie imi plac nespus de mult bijuteriile de argint si am achizitionat multe pana acum si ma bucur dupa ce am citit acest articol.

  7. Știam cp argintul are un efect benefic, dar dacă porți brățări mari în anotimpul rece pot apărea simptome de reumatism. Îmi plac mut bijuteriile pe care le-ai ales pt acest articol, mai ales brățările 😀

  8. Am invatat o data cu multe persoane care ti-au citit articolul lucruri nestiute despre argint. Iti multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.