De ce aleg sa-mi iau incaltaminte de pe Sammydress- wishlist

Sammydress este site-ul meu preferat atunci cand aleg sa plasez comenzi online si mai ales cand imi iau incaltaminte. Au modele tare frumoase pe care nu le gasesc pe site-urile asemanatoare si super ieftine. Un dezavantaj poate fi faptul ca transportul se plateste in functie de greutatea coletului insa daca gasesc modele deosebite ce nu le-am vazut sau gasit pe alte site-uri, de aici mi le iau. Am cateva perechi de incaltari de la ei, care in ciuda pretului mic rezista foarte bine. Le-am purtat de foarte multe ori si inca arata ireprosabil.

De aceea mi-am adaugat in cos cateva perechi de incaltaminte pe care vreau sa mi le iau in aceasta luna. Ma gandesc mai ales la botine, caci comanda o s ajunga peste o luna si probabil vremea nu v-a mai fi la fel de frumoasa ca acum.

Voi v-ati cumparat ceva de pe Sammydress? Incaltaminte sau imbrcaminte?

Botine rosii

Botine gri

Cizme negre

Botine crem

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

22 Comments

    • Vaii sunt superbe toateee! Mie imi plac modelele in genul botinelor gri. Dar toate sunt frumoase

  1. Botinele rosii sunt super dragute Am dat si eu cateva comenzi la sammydress acum câțiva ani dar nu mai știu dacă mi-am cumpărat și pantofi sau doar haine 😕

  2. Au modele frumoase si preturi mici. Singurul lucru care ma enerveaza este faptul ca platesti coletul in functie de greutate, dar e de inteles daca te gandesti la distanta dintre ei si noi.

  3. Ar fi si mai ok daca n-ar exista transportul pe Sammydress. In momentul in care esti pus sa mai platesti si transport pe langa pretul produsului realizezi ca incaltamintea te ajunge cel mai mult ca este grea. Eu mi-am luat diverse de pe sammydress si este un site ok

  4. Imi plac toate modelele alese de tine, si eu sunt fana botine, chiar si primavara toamna.
    Nu am comandat niciodata de pe sammydress si nici nu cred ca o sa mai indraznesc, avand in vedere ca astept un colet de pe dresslily care nu pare sa si mai faca aparitia.
    Avand in vedere problemele cu posta, o sa stau departe de comenzile din strainatate.
    Imi pare atat de rau ca vazusem foarte multe lucruri pe care mi ar fi placut sa le achizitionez.

  5. Nu am cumparat niciodată de pe acest site dar acum este o oportunitate. .. De obicei nu prea cumpăr incaltamine online pentru ca nu prea imi nimeresc mărimea, dar daca gasesc ceva care sa-mi placa prea mult nu stau pe gânduri si plasez imediat comanda.
    Imi plac la nebunie botinele crem .??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.