Wishlist octombrie Zaful

Zaful este unul din site-urile de pe care imi cumpar foarte des articole vestimentare, incaltaminte si tot felul de accesorii. Cred ca site-ul este foarte aerisit si acest lucru ma indeamna sa caut cat mai des cate ceva. Categoriile sunt dispuse in functie de imbracaminte, modele si in acest fel cautarea este una foarte simpla.

Daca tot se apropie ziua mea, am zis sa fac un mic wishlist, poate ma aude cine trebuie si imi face un cadou frumos. Toamna ma axez mai mult pe pulovere, cardigane si jeansi. Sunt o multime de modele frumoase si mi-e greu sa ma decid de fiecare data cand rasfoiesc site-ul. In privinta jeansilor cam stiu ce vreau, au inceput sa-mi placa muult cei brodati si stil boyfriend. Mi-am facut o lista interminabila dar o sa ma limitez la cateva.

Voi ati cumparat vreodata de pe Zaful?

Pulover 

Cardigan

Jeansi

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

17 Comments

  1. Nu am cumpărat niciodată de pe site-ul Zaful dar am vazut ca are multe lucruri frumoase deci trebuie sa-mi fac curaj sa comand si eu.. .Imi place la nebunie ce ti-ai ales..

  2. blugii sunt destul de scumpi la 35 de dolari, dar imi place mult modelul ala brodat de pe ei. In rest, modelul in sine mie nu-mi spune mare lucru, in sensul ca nu sunt pe stilul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.