Ootd- Cum port pantalonii scurti iarna

Saptamana aceasta m-am pus pe treaba si am facut poze pentru tinutele cu articolele vestimentare pe care l-am luat de ceva timp de la posta vamala. Sper sa ajunga toate coletele care au fost expediate inainte de Craciun, pentru a va mai arata o multime de lucrusoare frumoase, luate de pe site-urile asiatice.

In articolul de asatzi va arat cea mai faina pereche de pantaloni scurti pe care o am! Da, ati auzit bine! Mi-am luat pantaloni scurti acum, iarna. Dar i-am vazut vara aceasta la o multime de fete din blogosfera si mi i-am dorit tare mult, nu as fi putut astepta pana vara viitoare, cu siguranta nu i-as mai fi gasit. Ce-i in mana, nu-i minciuna!

Pantalonii sunt absolut superbi!! Sunt brodati si din fata pare a fi fusta. Se leaga intr-o parte, de aceea ne induce in eroare. Desi sunt pantaloni scurti eu as indrazni sa-i port si in sezonul rece. Sunt genul de pantaloni care pot fi purtati atat cu piciorul gol cat si cu dresuri. In combinatia pe care am facut-o astazi, cu cizmele peste genunchi mi se pare ca arata superb. Mi-am luat marimea M, cand i-am primit in veneau perfect, acum insa vad ca sunt usor larguti in talie, semn ca am mai slabit dupa ultima saptamana in care cel mic s-a simtit foarte rau. Au elastic in talie deci pot fi purtati si daca avem ceva centimetri in plus. Pe site se gasesc in doua nuante, crem si negru.

Am ales sa-i combin cu puloverul negru, pufos si cu insertii din dantela in zona bustului. Arata foarte bine si intregeste frumos tinuta.

Cu un palton elegant, cred ca aceasta tinuta poate fi purtata la o ocazie speciala. Totul tine de accesorizare si alegerea micilor detalii, cert e ca pantalonii vor atrage instant admiratia.

Cum vi se pare tinuta de astazi?

Pantaloni

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

57 Comments

  1. Chiar par ca fiind fustă și arată foarte bine. Îmi place ținuta de azi. Fain mod de a purta pantaloni scurți iarna. Îmi plac cizmele.

  2. Imi place mult tinuta de azi ,pantalonii sunt superbi ,atrage automat atentia si alaturi de cizme inalte completeaza tinuta

  3. Esti minunata
    Chiar sunt adorabili și super interesant pantaloni,te ai îmbrăcat superb îmi place la Nebunie ,și bluza îmi place și cizmele .
    De unde ai luat pantaloni și Bluza??
    Te puo
    O săptămâna minunata sa ai❤️??

    • Ma bucur ca iti place! Pantalonii ii gasesti pe link-ul adaugat iar bluza o am de ceva timp de pe Romwe.

  4. n-as fi zis ca aia sunt pantaloni scurti. Ai picioare frumoase, cizme frumoase si ele, pantalonii imi plac cat de cat, dar parca nu cu pulover. Nu-s fashionista de niciun fel, habar am ce se poarta si ce nu, doar zic ce mi-ar fi placut mie sa fie diferit.

  5. O tinuta foarte frumoasa
    Puteam sa jur ca e fusta,dar am mai vazut pantaloni din astia dar lungi si se facea si salopeta si fusta si mai multe intrebuintarii?
    Esti foarte frumoasa?

  6. Mi se par absolut senzationali. Iti sta foarte bine cu ei si modelul este foarte interesant. Sper sa mai apuc sa-mi iau si eu pentru ca observ ca este stoc limitat

  7. Cand am vazut pe facebook am crezut ca e fusta si apoi am citit articolul mai bine si sunt pantaloni scurti. Snt tare frumosi si imi place mult cum i-ai combinat.

  8. La prima vedere, nici nu zici ca nu e fusta.. imi place imprimeul lor…si ca i ai scos in evidenta adoptand negru in alegerea celorlalte piese. ??

  9. Sincer? As fi zis:pas! Dar, vazand tinuta aceasta, atitudinea ta, chiar sunt incantata… Draguta foc! Pantalonii sunt piesa de rezistenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.