Cumparaturi de Zaful Valentines day 2018

Doar cateva zile ne desparte de februarie. Asa cum toata lumea stie, februarie este intitulata luna iubirii, asa ca trebuie sa o sarbatorim. Cum? Prin shopping, bineinteles! Zaful este primul site vizat. Zaful Valentines day 2018 vine aproape de noi cu o multime de reduceri.

Pe langa reduceri substantiale pe care fiecare produs le are, la sfarsitul comenzii putem folosi diverse coduri de reducere pentru reduceri extra. La categoria valentines day deals gasim toate promotiile si produsele aflate la super reduceri .

Zaful valentines day sale ne duce mai aproape de produsele dorite. Acum mai mult ca oricand trebuie sa profitam de reduceri, putem face cumparaturi substantiale cu mult mai putini bani decat am fi facut in mod obisnuit.

Eu am aruncat un ochi la jeansi, fuste, bluze si accesorii si iata ce mi-am pus in cosul de cumparaturi.

Heart Patched Zipper Fly Jeans

Flower Knee Length A-Line Skirt

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

21 Comments

  1. Foarte frumoase ambele articole, fusta parca are ceva mult mai special. Chiar este foarte draguta. 😍😍😘😻

    • Perechea de jeans imi place tare mult, nu am nimic asemanator in garderoba asa ca nu as zice nu la o sesiune de shopping 🙂

  2. Blugi cu inimioare chiar nu am vazut pana acum. Bine eu nici nu sunt vreo fashionista care sa stea doar prin magazine, dar sunt adorabili si au un aer asa strengaresc. abia astept sa vad cum iti vin. La 30 de dolari eu zic ca ai facut afacere buna.

  3. Wow cat sunt de super jeansi,vreau si eu! Si chiar este un model rarut ca nu am vazut cu inimioare 💜 si materialul pare destul de ok

  4. Super hăinuțe foarte interesante
    Dar contrar multor fete mie una fusta mi se pare superba o adorrrr😍😍😍

  5. Ce faini sunt blugii! Chiar te faci remarcata cu un astfel de articol vestimentar! Au model clasic, dar cu o tenta romantica, adolescentina. 🙂

  6. Fusta este superba…Cristina, te- as ruga sa ne povestesti mai multe despre Zaful…cum faci comanda, cum se plateste, cand vin produsele si daca esti multumita de raportul calitate / pret….daca te a nemultumit ceva…te pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.