Dorinte Newchic la inceput de an

An nou, dorinte noi. Dorinte in materie de haine am avut mereu, dar parca acum la inceput de an nu strica sa reimprospatez un pic garderoba. Mai ales ca dupa ce am probat majoritatea hainelor pe care le am, am observat ca imi sunt cam largi si nu ma mai avantajeaza asa ca trebuie sa aduc lucruri noi pe masura mea si in tendintele actuale.

Unul din site-urile mele preferate este NewChic. Am cateva comenzi plasate pe site, am fost incantata de fiecare achizitie si articolele vestimentare cumparate au fost purtate pana la epuizare. Un minus ar fi ca transportul se plateste in functie de greutate si e posibil, daca nu calculam bine inainte, sa iesim in pierdere. Unele colete mi-au ajuns acasa, altele la posta vamala, in functie de valoarea trecuta de ei pe colet ( cele cu valoare sub 10$ ajung acasa iar cele cu valoare peste, la vama ).

De data asta am profitat de timpul liber pe care l-am avut si am rasfoit cu grija site-ul, am cautat de toate, haine, incaltaminte si chiar accesorii pentru casa. E cam greu sa ma decid, au multe lucruri interesante pe site dar usor, usor am pus cateva lucruri pe lista prioritatilor.

Bluzele sunt preferatele mele indiferent de sezon, pot fi purtate la orice si in orice situatie, asa ca vreau cat mai multe modele. Jachetele sunt si ele preferatele mele, desi am destule in garderoba. M-am uitat si la covorase pentru casa caci au modele tare frumoase si inedite.

Va las cu alegerile mele si astept cu drag sa-mi spuneti cum vi se par.

Bluza

 

Geaca

Cizme

Covoras 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

17 Comments

  1. Tare dragute alegerile tale, imi plac la nebunie bluza si covorasul. Si eu am cateva produse pe lista de anul asta care doresc sa mi le cumpar dar mai astept cateva promotii.

  2. Imi place tot ce ti ai ales in special cizmele mi se par super interesante și superbe
    Nu am comandat de pe acest site nicioadata dar intru acum sa ma uit și eu ce produse au
    Te pup o seara minunata ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.