Unde gasim servicii de infrumusetare la cele mai inalte standarde?

Orice femeie care se respecta trebuie sa aiba grija de ea. De aceea pentru a arata bine este obligatoriu sa acordam o atentie sporita felului in care aratam si tratamentele pe care le aplicam pe tenul, parul si unghiile noastre. Stiu ca timpul poate nu ne permite sa stam acasa si sa ne aranjam tot timpul insa din cand in cand este indicat sa apelam la profesionisti pentru a ne schimba sau mentine un look frumos si in tendinte.

Unde gasim servicii de infrumusetare la cele mai inalte standarde?

Un salon de infrumusetare este cea mai buna alegere atunci cand ne dorim ingrjire dar  si mult rasfat. Personal consider ca este important sa ajungem la un salon de infrumusetare, ca salon Ion Mihalache, care ofera toate serviciile de care o femeie are nevoie pentru a arata bine. Faptul ca salon Ion Mihalache deschide cel de-al 9 lea salon dovedeste faptul ca grija si atentia pentru doamne il face sa-si extinda serviciile pentru a profita cat mai multe femei de  serviciile sale.

Salonul El Studio Mihalache ofera servicii de infrumusetare la cele mai inalte standarde. Are o echipa de oameni talentati si pasionati de frumos, iar locul curat si frumos amenajat te face sa iti doresti sa ii calci pragul din  ce in ce mai des. In toate saloanele se folosesc doar produse de inalta calitate, cum ar fi: Wella, Sp, Kerastase, Moroccanoil, OPI, Academie.

Salon Ion Mihalache ofera servicii complete de: frizerie, coafor, manichiura/pedichiura sau cosmetica. O data cu venirea primaverii au o super supriza pentru femei, au 200 de pachete de infrumusetare la un pret special de pana la 30% reducere. Asa ca nu e loc de zabovit si trebuie sa rezervati pachetele de care aveti nevoie pentru a fi frumoase in acest sezon insorit!

Sunt de parere ca un astfel de salon, care ofera toate serviciile necesare infrumusetarii unei femei sunt perfecte. In acest fel nu va trebui sa umblam din loc in loc pentru a ne schimba coafura, manichiura sau pentru un tratament facial. Intr-un singur loc, frumusetea e la ea acasa! Perfect! Daca sunteti din Bucuresti, nu mai stati pe ganduri si apelati cu incredere la serviciile salonului.

Voi cat de des apelati la profesionisti pentru a arata bine?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

19 Comments

  1. Nu ma duc foarte des la saloane de infrumusetare dar imi place la merg la manichiura si la par. 😊

  2. La salon merg de mai multe ori pe an pentru tuns si aranjat parul si pentru manichiura si pedichiura.

  3. Departe de mine Mihalache, dar vad ca au salon si in 13 septembrie, care e mult mai aproape de mine. La manichiura nu prea m-as duce, ca mi-e frica, dar la n vopsit cred ca risc anul asta de ziua mea ca nu m-am vopsit niciodata la salon.

  4. Nu merg prea des la salon desi mi.ar face placere dar nu imi permit masaje sau alte tratamente ,pentru tuns,pensat o manechiura este acceptabil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.