Amanetul- o solutie rapida pentru a face rost de bani

Banii sunt o grija permanenta. Stim foarte bine ca salariile din tara nu sunt deloc atat de mari pe cat ar trebui pentru a avea un trai linistit iar daca mai sunt intampinate si probleme diverse intr-un moment al vietii, e posibil ca resursele noastre sa nu fie suficiente pentru a le rezolva.

E adevarat ca nimeni nu isi doreste sa se imprumute. Datoriile ne pot tine pe loc insa uneori e imperios necesar pentru a ne rezolva problemele sa apelam la numite solutii de a face rost de suma necesara. Ce facem in acest caz? E drept, preferam sa apelam la rude pentru ca e mai rapid si nu atat de costisitor. Dar nu toata lumea e dispusa sa astepte pana in acel moment cand vom putea restitui banii luati sau vom avea o retinere in a le cere.

Imprumuturile bancare sunt si ele o solutie pentru a face rost de banii doriti. Dar aici sunt nevoie de multe acte, timp pierdut si pana la urma e posibil sa iesim in dezavantaj si sa pierdem mult mai multi bani decat ne-am dori, dand dobanda si toate cele.

Amanetul este, cred eu, una din cele mai rapide si la indemana solutii. Urgenta nevoie de bani va fi satisfacuta rapid si consider ca nu trebuie sa fie jena sa apelam la o casa de amanet.

De ce sa apelam la o casa de amanet?

Pentru ca, desi in mediul online casele de amanet sunt defaimate, trebuie sa stiti ca acestea se supun unor legi bine definite si respecta toate normele legale, altfel nu ar functiona.

Avantaje amanet:

  • obtinerea unui imprumut pe loc. Atunci cand nu dorim sa apelam la cunostinte, rude pentru a face rost de bani, amanetul este cea mai buna solutie pentru a primi banii pe loc. Se poate amaneta aproape orice bun, de la obiecte de aur si pana la electrocasnice, acestea fiind in siguranta pana la momentul in care achitam suma imprumutata.
  • nimeni nu va afla ca am apelat la o casa de amanet.
  • se va oferi un contract semnat, totul desfasurandu-se in conditii legale;
  • se poate apela si la case de amanet online, astfel incat evaluarea va fi rapida, de la distanta si banii vor veni direct acasa.

Acestea fiind spuse, este bine ca in cazuri de urgenta avem unde apela, astfel incat sa putem face rost rapid de bani fara prea multe batai de cap si totul desfasurandu-se in conditii legale.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

15 Comments

  1. da am apelat acum cativa ani ,atat timp cat sti conditiile si esti informata este o solutie foarte la indemana

  2. La amanent nu am apelat. Cand am ramas in pana de bani am apelat la rude s-au prieteni, dar am avut si inca mai am credite la banci.

  3. n-am apelat inca, dar stiu persoane care fac asta ocazional. mie mi se pare o idee mai buna decat sa faci imprumuturi la diverse institutii sau whatever

  4. Atunci cand este nevoie, apelam. Eu am apelat la un amanet si nu-mi este rusine sa recunosc asta. Au fost momente in care chiar am avut mare nevoie de bani

  5. Nu am amanetat nimic niciodata, insa am o prietena care a cumparat un telefon nou nout de la amanet si a platit cam de 10 ori mai putin pe el decat ar fi platit in mod normal 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.