Ootd- Tinuta casual pentru primavara

Ultima comanda de la Zaful a continut o rochie din dantela foarte eleganta si o pereche de pantaloni casual. Ambele produse m-au cucerit de cand le-am vazut pe site asa ca le-am asteptat nerabdatoare.

Astazi o sa va vorbesc despre pantalonii casual, pe care i-am integrat intr-o tinuta lejera, perfecta pentru zilele libere. Mi-am luat marimea M si ca de fiecare data in ultima perioada, am gresit marimea. Imi sunt largi! Desi in talie imi vin, avand o banda elastica ce se muleaza pe talie. Totusi in partea de jos imi sunt largi si nu se aseaza intocmai cum as fi vrut. Mi-as fi dorit sa puna frumos in evidenta trasaturile insa din cauza neatentiei nu pot profita la maximum de ei. Eu am 1,64 cm si 57 kg si am crezut ca M-ul este marimea potrivita, dar se pare ca un S era perfect, mai ales fiindca  sunt elastici in talie. Materialul este finut, racoros si e perfect pentru primavara. Sunt cam scurtuti insa imi place mult cum se vad. Imi place si dunga alba ce ofera un contrast foarte fain. Sunt o achizitie buna si chiar daca eu nu ii pot purta, am sa le gasesc stapana, ar fi pacat sa ii tin degeaba. Saaaaau..sa ma ingras eu?! Nuuu..asta nu-i o solutie pe placul meu. ;)) Din pacate nu mai sunt pe site momentan, dar stau la panda, poate reactualizeaza stocul.

Am ales sa ii port cu un tricou alb tot de pe Zaful si vesta cu franjuri de pe acelasi site. Consider ca arata excelent impreuna si e o tinuta potrivita pentru acest sezon. Am optat pentru tenisii de pe Newchic pe care i-ati mai vazut pe blog si care imi plac la nebunie, sunt chic si foarte comozi.

Asta e tinuta mea de astazi, astept cu drag impresiile voastre!

Am purtat:

Tricou Zaful

Vesta Zaful

Pantaloni Zaful

Tenisi Newchic

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

22 Comments

  1. pantalonii nici nu-mi plac si nici nu te avantajeaza. Sunt convinsa ca te simti bine in ei ca sunt lejeri si comozi si merg asa pentru o iesire la iarba verde, dar atat.

  2. Hmm, nu stiu ce sa zic. O tinuta perfecta de stat prin curte, la iarba verde sau undeva unde nu are nicio importanta cu ce te imbraci. Combinatia de culori e ok. Tricoul e o piesa atemporala, dar franjurile si croiul pantalonului nu prea sunt pe gustul meu.
    Locatia insa e foarte misto, la noi abia acum au rupt mugurii.

  3. Imi place vesta foarte mult, imi plac franjurii in general, indiferent unde-i intalnesc, la haine,, genti, etc. Mie imi place cum iti vine tinuta. Si acest gen de pantaloni se poarta, am vazut.

  4. Mie imi place mult tricoul. Pantalonii iti sunt prea largi, intr-adevar.

  5. Iubesc outfit-urile sport. Si eu ma imbrac sport in general. Imi doresc si eu o pereche de pantaloni cu dunga, dar as vrea ceva mulat. Cred ca tot la tine am vazut ceva de genul

  6. imi place tinuta ,genul acesta de pantalonii am si eu ,se poarta acel fel de pantaloni ,nu ma incanta prea mult vestuta dar asta nu inseamna ca nu tit vine bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.