Scapa de durerile menstruale cu plasturii BARZA

Astazi va voi vorbi despre un subiect ce este important pentru femei. Durerile menstruale sunt chinuitoare si ne pot impiedica sa efectuam activitatile zilnice, asa ca perioada aceea a lunii ne poate da peste cap programul si mereu suntem in cautarea solutiilor pentru ameliorarea durerii.

Una din cele mai utilizate solutii de ameliorare a durerii este aplicarea unei surse de caldura la nivelul abdomenului inferior. Ce ati spune daca acum nu mai e nevoie de statul in pat cu sticlele de apa calda pe burta? Da, cei de la Barza au creat special pentru noi, plasturii impotriva durerilor menstruale.

Ce sunt plasturii BARZA impotriva durerilor menstruale?

Plasturii BARZA împotriva durerilor menstruale furnizează căldură terapeutică datorită ingredientelor pe bază de cărbune activ. Plasturii se aplică pe zona dureroasă, direct pe lenjeria intimă, și pot fi purtați o perioadă de până la 12 ore, fiind recomandați inclusiv pentru adolescente, tocmai pentru că nu implică absolut nicio contraindicație.

Plasturii BARZA acționează localizat și ameliorează durerea din zona pelviană într-un mod eficient și natural.

Practic, aceștia sunt activatori sanguini, care prin căldura furnizată relaxează mușchii uterului, ameliorează și elimină în mod eficient durerile abdominale și de spate, în funcție de locul în care sunt poziționați (fie pelvian, fie dorsal).În același timp, contribuie la stabilizarea tulburărilor menstruale și susținerea funcției ovariene în parametri optimi. Sunt alternativa naturală, non-invazivă la medicamentele antispastice și antiinflamatoare, care pot avea efecte adverse asupra organismului, mai ales folosite în exces.

Personal nu am avut mari probleme cu durerile menstruale. Inainte de a naste durerile erau ceva mai accentuate insa nimic exagerat si insuportabil astfel incat sa fiu nevoita sa iau medicamente. Dupa nastere durerile din perioada ciclului menstrual sunt si mai nesemnificative, in prima zi am dureri usoare. Dar atunci cand am primit la Galati Beauty Swap din partea celor de la Barza, acesti plasturi si un pachet de servetele intime, am fost incantata sa testez in special plasturii.

Am aplicat doar unul, dorind sa fac si o cititoare fericita i-am oferit ei ocazia sa incerce celalalti 2 plasturi din cutie. E adevarat, acesti plasturi furnizeaza caldura timp de 12 ore. Eu neavand mari probleme nu am simtit mare lucru insa cred ca femeile care sufera de dureri groaznice in aceasta perioada trebuie sa ii incerce, cu siguranta le va face viata mai usoara. Un plus este ca acestia se aplica pe lenjeria intima si in acest fel ne putem desfasura in continuare activitatile.

Servetelele intime sunt foarte utile oricarei femei si mie nu imi lipsesc. Acestea de la Barza sunt cele mai eficiente din ce am incercat.

Asadar, daca durerile mestruale va dau mari batai de cap va recomand sa incercati acesti plasturi!

Voi ati incercat aceste produse?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

9 Comments

  1. Acesti plasturi mi se par cea mai tare inventie ever!
    Cine s-ar fi gandit la asa ceva? 😀

  2. Si eu am dureri destul de mari in zilele acelea, in special in prima zi. Ma cam feresc de pastile, asa ca solutiile astea locale sunt mai mult decat binevenite. De plasturii astia am aflat de curand si mi-am tot zis sa-i incerc, dar am uitat mereu sa intreb de ei la farmacie.

  3. Am folosit si eu plasturii barza. Am si terminat o cutie si ma gandesc serios sa-mi mai achizionez una pentru ca sunt tare buni si eficienti pentru mine

  4. Sunt super tari , nu i-am incercat , dar mai mult ca sigur voi lua o cutie cat de curand , sper sa ma ajute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.