Sa tinem departe blestemul focului!

Sunt oameni care se tem pentru vietile lor si ale celor dragi si ar face orice sa le securizeze si sunt altii care parca isi cheama moartea si isi provoaca boala. Focul a fost darul suprem al lui Prometeu, element civilizator al omenirii, dar scapat de sub control este element distructiv in masa si se dovedeste un blestem.

Ce pot sa spun acum, cand in Grecia au ars si au murit 80 de persoane, iar un sat de vacanta a fost sters de pe harta? Dintre cei 187 de raniti nu se stie cati oare vor scapa fiindca au caile respiratorii ca niste cosuri de fum, iar plamanii sunt intoxicati. Nu poti sa nu plangi, cand la televizor se dau imagini cu ursuletul de plus pe jumatate ars al unui bebelus care a ars de viu acolo, in mijlocul tragediei. Nu poti sa ramai indiferent, cand pe retelele de socializare vezi indemnul:”Rugati-va pentru Grecia!”

Si mai grav si mai dureros este faptul ca se banuieste o mana criminala care ar fi incendiat vegetatia uscata

Lacrimile si durerea nu rezolva nimic, de aceea sa facem orice sa inlaturam blestemul focului din jurul nostru! Sa nu mai stam pret de o secunda in cladiri care nu au autorizatie pompieri.

Protecons.ro tine departe de noi blestemul focului prin tot ceea ce intreprinde echipa care se deplaseaza la fata locului de cate ori este solicitata. Axati pe preventie, acesti  specialisti onesti ne initiaza sa tinem focul sub control si sa anulam pericolele de orice fel care ne-ar pune sanatatea si viata in pericol. Un contract pe termen lung cu acesti profesionisti va face din locuinta, firma sau institutia noastra cladiri 100% sigure.

Focul este tinut departe prin etape bine puse la punct in cadrul colaborarii noastre cu Protecons.ro. Planul de actiune cuprinde:

Consultanta. Profesionistii de la firma amintita isi iau timp sa ne sfatuiasca despre tot ceea ce avem de facut. Sunt lucruri de corectat, echipamente de achizitionat si oameni de instruit ca focul sa nu indrazneasca sa izbucneasca si sa provoace pierderi de vieti omenesti sau materiale. Tot in acesta perioada se hotaraste impreuna cumpararea sistemelor si echipamentelor de detectare a incendiilor, de alarma si de stingere a acestora, cat de repede este posibil.

Proiectarea sistemelor de detectare a incendiilor sau a fumului dubios, declansarea alarmei in caz de pericol in intreaga institutie, dar si catre Pompieri si serviciile de Ambulanta. De asemena se pun la punct si sisteme de stingere a focului.

Avizare si autorizatie Psi, preluarea raspunderii in fata controalelor efectuate de catre organele statului.

Orice etapa este pregatita minutios si organizata cu maxima responsabilitate, de aceea firma prezentata mai sus se ocupa cu avizare, autorizare psi si asigurarea preventiei incendiilor pentru hoteluri renumite din tara, fabrici, institutii de renume cu mii de angajati, care se intind pe kilometri intregi sau pe verticala si pe 10-12 etaje.

M-as bucura daca intr-o zi, as putea sa apelez la acesti specialisti si pentru gospodariile noastre si ne-am simti familiile in siguranta!

La locul de munca ne simtim in siguranta datorita muncii sustinute pe care au depus-o pentru noi.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

One Comment

  1. Noi tot zicem sa ne facem asigurare si nu mai ajungem. Suntem ingroziti de pericolul unui incendiu pentru ca acum, daca ia o casa foc, ard multe. Suntem lipiti unul de altul si e inevitabil. Nu e ca la tara, sa ai loc destul intre case.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.