Scapa de insecte cu ajutorul insecticidelor Sano

Vara este sezonul in care insectele ne dau mari batai de cap, asa ca e trebuie sa cautam solutii pentru a scapa rapid dar eficient de ele. Am avut ocazia sa testez doua produse din gama de insecticide de la Sano, asa ca astazi pot veni cu impresii despre ele, astfel incat sa puteti afla daca merita sau nu achizitionarea caci mai avem zile destule de vara si implicit de prezenta insectelor deranjante.

Sano K600+

L-am ales fiindca in perioada aceasta foarte multe molii imi dau datai de cap. Nu stiu de unde vin insa chiar sunt deranjante si sunt peste tot, asa ca am vrut sa testez eficacitatea acestui nou produs. Sano K 600+ elimina mustele, tantarii, moliile dar si alte insecte taratoare. Este un insecticid uscat ce are un parfum placut. Eu l-am aplicat si direct pe haine pentru ca nu pateaza, pe paturi dar si articole ce nu pot fi spalate cum ar fi cartile. Acesta contine o concentratie ridicata de ingredienti activi cu grad scazut de toxicitate care paralizeaza si omoara insectele. Poate fi folosit si in camera. Are un gramaj de 500 ml sub forma de spray.

Eu sut=nt multumita de produs, am scapat de muste, tantari dar si moliile care mi-au atacat casa. Cu siguranta e un produs pe care o sa il recumpar.

 

Sano K300+

Am ales acest produs pentru a elimina insectele dar si aparitia lor. Contine o formula puternica pentru tratamentul preventiv si periodic impotriva insectelor. Distruge toate isnectele ce se tarasc. Acesta poate fi pulverizat in dulapurile din bucatarie ( dar nu pe alimente, evident ), in colturile casei, in spatele chiuvetei, in crapaturi si oriunde insectele isi pot face aparitia. Noua ne dadeau mari batai de cap furnicile, care nu stiu cum au reusit si incontinuu ieseau cu sutele desi am folosit alt tip de insecticid. Acesta insa a fost cel mai eficient, serios! A omorat furnicile si nu am mai reaparut!! Este super eficient. Chiar merita banii! Daca aveti probleme cu gandacii, va recomand sa il incercati, chiar veti scapa de ei.

 

 

Ma declar incantata de eficienta acestor doua insecticide de la Sano si cu siguranta sunt produse pe care le voi recumpara. 

Voi le-ati incercat?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

18 Comments

  1. Nu am folosit și chiar ne deranjează prezenta țânțarilor seara și ziua muștele fiind la țară și stand în curte, și mai ales ca luna asta e luna lor sau cel puțin asa se zice!

  2. Le folosesc foarte mult cand merg la parinti la sat pentru tantari si muste dar am si unul acasa.

  3. Eu folosesc lunar k600, are un miros de lavanda care il lasa in urma si imi place. E foarte bun daca ai covoare si esti alergica la acarieni 😉

  4. chiar m-am uitat dupa insecticidele astea de la Sano ca anul asta e jale cu tantarii, dar nu le-am vazut in magazinul de unde imi fac cumparaturile de obicei. Astept sa mi se consume si detergentul sa fac o comanda mai mare online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.