Frumusete si ingrijire cu sapunuri naturale „Savon vegetal au Miel” de la Apidava

Produsele apicole au extrem de multe beneficii pentru organismul nostru. Dincolo de beneficiile pe care mierea si alte ingrediente din portofoliu, le au asupra sanatatii noastre, acestea inunda in beneficii pe care le au si asupra pielii noastre. De aceea, Apidava vine in ajutorul nostru, al tuturor, cu o gama speciala de sapunuri naturale fabricate in Franta, ” Savon vegetal au Miel” potrivite pentru ingriirea zilnica.

Sapunurile ” Savon Vegetal au Miel „

Aspectul fizic este unul din factorii care influenteaza pozitiv psihicul si impresiile oamenilor. Fie ca vorbim de barbati sau femei, fiecare dintre noi isi doreste sa se protejeze agresiunea mediului extern ca urmare al modului de viata dar si accentuarea poluarii in zilele noastre.

Stiinta cosmetica moderna reuseste sa puna in valoare eficienta produselor apicole, creand produse cosmetice pe care le folosim in ingrijirea tenului sau a intreg corpului.

Sapun cu miere si propolis

Mierea este cu siguranta cel mai cunoscut produs apicol si este folosit cu usurinta in produsele de ingriire. Mierea ofera protectie a pielii, hidrateaza si catifeleaza pielea dar si ajuta la regenerarea acesteia. Mierea impreuna cu propolisul fac echipa excelenta pentru pielea noastra. Propolisul este rasina cu care albinele is tapeteaza peretii stupului pentru a se proteja de orice agent microbian car ar putea patrunde in interorul stupului. Sapunul cu miere si propolis este excelent pentru a fi folosit de persoanele ce sufera de acnee dar si de copii, intrucat propolisul contribuie la dezinfectare si inlaturarea bacteriilor. Mirosul sapunului este absolut fantastic, curata bine mainile si mirosul ramane mult timp. Pielea ramane curata, hidratata si plina de prospetime!

Sapun cu miere si laptisor de matca

Daca vreti ca pielea voastra sa radieze, sapunul cu miere si laptisor de matca este alegerea cea mai buna! Primavara este sezonul in care pielea noastra are tendinta de a se usca si crapa. Laptisorul de matca hidrateaza in profunzime pielea uscata. Este un ingredient ce ajuta la diminuarea si estomparea ridurilor, regenerarea tesutului epitelial dar si revitalizarea tenului. Dupa folosirea sapunului cu miere si laptisor de matca, pielea straluceste! Ramane curata, catifelata si are un luciu frumos, sanatos! Pe mine m-a cucerit!

Sapun cu miere si ceara de albine

Sapunul cu miere si ceara de albine este ideal pentru refacerea pielii uscate au deteriorate. Ceara de albine dubleaza efectele antiseptice si antiinflamatoare ale mierii. Ceara de albine are efect cicatrizant si poate fi de ajutor in tratarea acneei, vindecarea ranilor sau iritatii ale pielii. Este cu adevarat un rasfat pentru pielea noastra.

Sunt tare incantata de sapunurile Apidava. Pe langa beneficiile pe care le au asupra pielii, acestea ne atrag privirile prin designul deosebit si special. Mirosul celor 3 sapunuri este absolut divin si toata casa este invaluita cu mireasma lor. 

Voi ati incercat aceste sapunuri? Care va tenteaza cel mai mult?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

13 Comments

  1. Nu am fost niciodată tentată de săpunurile bio, sau mă rog, cele pe care le găsim în supermarketuri și asta pentru ca nu știam care sunt beneficiile

  2. M-ai facut curioasa, arata foarte bine si beneficiile propolisului sunt de apreciat!

  3. am incercat si eu cateva sapunuri de la APidava si m-am impacat bine cu ele, doar ca eu am o problema mai delicata cu pielea si de ceva vreme folosesc niste produse speciale, asa ca nu le-am mai recumparat pentru moment.

  4. Eu nu am incercat aceste sapunuri !Tot am mai citit despre firma Apidava,dar nu stiam ca are si sapunuri!Cu siguranta imi voi cumpara si eu unul!Ador sapunurile naturale!Eu as incerca pe cel cu miere si laptisor de matca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.