Cum alegi o rochie eleganta pentru evenimente de pe Angrila

Vara se apropie cu apsi repezi. Si odata cu aceasta vin si evenimente importante precum nuntile. Va suna cunoscut nu-i asa? Stiam! Asa ca noi, ca orice femeie interesata de frumos, ar trebui sa incepem din timp sa cautam o rochie eleganta pentru evenimente pentru a face cea mai buna alegere.

Femeile sunt pretentioase. Nu e un dubiu. Insa inainte de a alege o rochie eleganta trebuie sa tinem cont de cateva aspecte astfel incat sa nu dam gres cu alegerea facuta si sa fim nemultumite. O rochie aleasa gresit ne poate face sa ne simtim inconfortabil si nu ne dorim asta. Pe Angrila vom gasi o gama variata de rochii elegante, pe care le putem alege dupa criteriile despre care vom vorbim mai jos.

Cum alegi o rochie eleganta pentru evenimente de pe Angrila?

Locatie

Locatia evenimentului dar si evenimentul sunt doua aspecte extrem de importante pentru a alege o rochie eleganta. O locatie eleganta necesita o rochie pretioasa, de calitate si cu accesorii potrivite. De exemplu, pentru nunata intr-un restaurant select vom alege o rochie eleganta din dantela si tull, pe cand pentru o nunta intr-un spatiu deschis va trebui sa alegem o rochie vaporoasa.

Rochie tull

Forma corpului

Pentru a ni se potrivi pe deplin o rochie trebuie sa o alegem in functie de forma corpului. Femeile cu silueta fara cusur pot alege rochiile mulate, deasupra genunchiului sau midi. Femeile ce vor sa ascunda ceva centimentri in plus vor opta pentru o rochiie a-line sau chiar peplum. Daca bratele sunt prea groase este indicat sa alegem o rochie cu maneci pentru a masca aceasta problema. Totusi, important este sa alegem rochia care noua ne place si in care ne simtim bine.

Rochie A-line

Culoare

Culoarea rochiei are si ea un rol important. Trebuie sa stim foarte bine care sunt culorile care se potrivesc cu trasaturile nostre: culoarea ochilor, a parului sau tonul pielii noastre. O buna optiune este rochia neagra fiindca niciodata nu se demodeaza si se potriveste cu orice ton al pielii.

Rochie neagra

Material

Este indicat sa alegem rochiile din materiale de calitate. In acest fel designul rochiei va fi mai bine pus in evidenta iar noi ne vom putea bucura mai mult timp de ea. Asa vom economisi si niste bani.

Rochie rosie

Acestea fiind spuse, nu ne ramane decat sa alegem rochia care noua ni se potriveste, in functie de bugetul alocat. Iar Angrila este un magazin online ce ne ofera o gama variata de rochii potrivite pentru orice cerinte.

Voi cum va alegeti rochiile elegante? Tineti cont de aceste aspecte? 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

11 Comments

  1. Rochiile lungi sunt unele din cele mai mari pasiuni ale mele. Le iubesc si mi-ar placea sa le port zilnic. Cred ca ar fi trebuit sa traiesc intr-o alta epoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.