Top 3 cadouri de Valentine’s Day pentru a-l surpinde pe iubitul tau

Au trecut sarbatorile de iarna , acum incep cautarile pentru cadouri de Valentine’s Day. Valentine’s Day este o sarbatoare desi imprumutata, foarte apreciata si sarbatorita si de cei din tara noastra. Stiu, stiu, dragostea ar trebui sarbatorita in fiecare zi. Dar cred ca o zi speciala pentru a sarbatori dragostea nu deranjeaza pe nimeni, nu-i asa?

Asa ca astazi vreau sa vin cu cateva sugestii tare faine pentru a-l surprinde pe cel drag de Valentine’s Day. Asta in caz ca sunteti in pana de idei si a-ti cam epuizat anual resursele.

Top 3 cadouri de Valentine’s Day pentru a-l surpinde pe iubitul tau

Set cadou

Seturile sunt foarte apreciate. asa ca JORD vine cu o sugestie de cadou inedita. De fapt, nu setul este o idee inedita ci produsele ce il alcatuiesc. Setul numai bun de daruit de Valentine’s Day este un set alcatuit dintr-un ceas realizat din cafea ( Da, cafea! ati auzit bine ), colector pentru cafea, termos, o cutie de cafea, toate ambalate tare frumos intr-o cutie speciala de cadou.

Ceasul realizat printr-o tehnologie de ultima generatie transforma cafeaua intr-o decoratiune perfecta pentru un ceas special, perfect pentru barbatul din viata ta. Colectia Barista este editie limitata asa ca acum e ocazia sa il uimiti pe iubitul/sotul vostru cu un cadou special.

cadouri valentine' day

Ochelari de soare

Ochelarii de soare au devenit un accesoriu nelipsit in zilele noastre iar barbatii aleg sa ii poarte din ce in ce mai des. Asa ca, daca iubitul tau poarta in mod obinuit ochelari sau isi doreste o pereche noi poti alege din multitudinea de variante de pe JORD.

jord

Un portofel sau o geanta din piele

Orice barbat poarta portofel asa ca daca vrei sa ii faci un cadou util si rezistent, de care sa se foloseasca zilnic, poti opta pentru un portofel din piele naturala. Acesta nu este exagerat de scump dar si arata impecabil desi e purtat vreme indelungata.

Daca sotul lucreaza la birou atunci o geanta pentru birou ii va fi foarte utila. Asa isi va putea lua zilnic tot ce e necesar cu el. Cu astfel de cadou chiar nu poti da gres.

Consider ca un cadou trebuie sa fie util si sa il reprezinte pe cel ce il primeste. Asa ca, ianinte de a cumpara un cadou gandeste-te bine ce poarta si ce stil are cel de langa tine pentru a nu da gres.

Sper ca ideile mele sa va fie de folos si sa faceti alegeri inspirate.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

9 Comments

  1. Minunat articol și foarte bune recomandări. Nu am mereu inspirație când vine vorba de cadouri pentru sot și cred ca voi merge pe varianta portofel din piele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.