Alege cadouri de 8 martie de pe Notino pentru femeile din viata ta

Luna martie este cea mai indragita luna a anotimpului. Primavara isi intra in drepturi si luna incepe cu flori si cadouri pentru doamne si domnisoare, menite a le inveseli . 1 martie este despre martisoare, flori si iubire. Ziua femeii, ziua mamei se apropie cu pasi repezi asa ca pentru a le surprinde pe femeile dragi din viata noastra trebuie sa incepem cautarile de cadouri de 8 martie care sa le fie pe plac.

cadouri de 8 martie

Alege cadouri de 8 martie pentru femeile din viata ta de pe Notino

Sunt convinsa ca femeile vor aprecia orice gest. Nu trebuie ca 8 martie sa fie insemnata ca o zi in care trebuie sa cheltui bani multi si sa faci cadouri scumpe. Un buchet de flori, un ghiveci sau o simpla floare daruite sunt simple gesturi care arata ca te gandesti la persoana de langa tine.

Dar daca iti doresti sa faci un cadou mai special si folositor, atunci iti recomand sa intri pe Notino si sa alegi cadourile cele mai frumoase. Makeup Revolution este unul din brandurile care mie imi sunt pe plac, pentru ca produsele au o calitate exceptionala si preturile sunt mai mult decat accesibile. Asa ca daca vrei sa faci un cadou mai deosebit pentru mama, iubita, sotia, sora sau prietena ta, vin cu niste recomandari de produse pe care eu le-am incercat si merita achizitia. Asociate, toate produsele vor alcatui un cadou special.

Palete de farduri

Ei bine, paletele de farduri Makeup Revolution sunt printre cele mai accesibile si de calitate produse pe care le-am incercat. Acesta este motivul pentru care destin cel putin 7 palete in colectia mea si intentionez sa imi achizitionez si altele.Ultima achizitie este paleta de farduri Makeup Revolution The Emily Edit The Wants si este una din cele mai indragite alegeri. Paleta este o achizitie buna pentru ca are o varietate de nuante ce pot fi combinate atat in machiaje de zi cat si de seara. Fardurile sunt si sidefate dar si mate si extrem de pigmentate si rezistente. Design-ul paletei este unul elegant asa ca este o supriza extrem de placuta pentru iubitoarele de make-up.

makeup revolution

Paleta corectoare sau corector lichid

Pentru ca micile imperfectiuni sa dispara o paleta corectoare sau un corector lichid nu trebuie sa lipseasca din trusa unei femei. Asa ca din gama celor de la Makeup Revolution recomand atat paleta de corectoare ce are mai multe nuante potrivite pentru a acoperi orice tip de imperfectiune: roseata, cearcane dar si corectorul lichid care e apreciat de extrem de multe femei.

Iluminator

Pentru ca un machiaj trebuie sa fie impecabil putina luminozitate nu strica. Asa ca adaugati in cadoul pentru cea draga iuluminatorul de la Makeup Recolution Shimmer Brick Radiant. Este un iluminator extrem de delicat, finut ce are nuante atat mai deschise dar si inchise ce pot fi flosite singure sau combinate pentru un efect Uau!

Eyeliner, creion de buze si creion de sprancene

Pentru un plus de dramatism in machiajul ochilor un eyeliner este exact ceea ce trebuie. Una din recomandarile mele este tusul de ochi Makeup Revolution tip stilou. Nuanta sa este extrem de intensa si aplicarea facila. Buzele au si ele nevoie de atentie, asa ca un creion cremos de buze pentru conturare, intr-o nuanta naturala este nelipsita din trusa doamnelor. Si fiindca sprancenele schimba total aspectul fetei si acestea au nevoie de ingrijire si machiaj corespunzator. De aceea creionul de sprancene de la Makeup Revolution ce are un capat pentru colorare dar si o periuta pentru aranjare este un must-have.

Si fiindca Notino ne vine in ajutor de fiecare data, in aceasta perioada, toate produsele pentru femei au reducere de 8% folosind codul: reducere8 in cosul de cumparaturi.

Surpinde-ti iubita cu un cadou pe masura si alege produsele de la Makeup Revolution! Nu vei regreta!

Voi ce cadouri daruiti de 8 martie, pe langa buchetul de flori?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

15 Comments

  1. Au produse foarte bune pe Notino și prețul este accesibil .Mulțumim pentru recomandări ! Eu de 8 Martie prefer să dăruiesc un parfum sau produse de makeup ,nu zic ,că florile nu sunt frumoase sau nu-mi plac ,din contră îmi plac foarte mult ,dar dacă dau cuiva ceva vreau ca să se folosească mai mult timp de acel cadou ,pe când o floare dacă i-o dau se ofilește imediat !

  2. Nu am folosit produsele lor,insa atunci când vezi paleta de farduri din articol nu ai cum sa nu iti doresti sa o testezi

  3. Mulțumim pentru recomandări,eu mai ofer și parfum sau cutie cu bomboane de ciocolata umplute cu vișine și lichior.

  4. Paleta Emily este absolut geniala si imi surade ideea s-o folosesc chiar si pentru mine. Este o paleta complexa si foarte frumos structurata. Cred ca ma voi bucura si eu de reducerile de pe Notino

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.