Idei de cadouri de Paste pentru copii de la Decathlon

In sfarsit a venit vremea calduroasa si ne putem bucura din plin de soare, de plimbari si iesiri in aer liber. Vremea frumoasa e un prilej de a iesi la plimbari pentru a ne relaxa dar si pentru a oferi corpului nostru miscarea de care are nevoie. Impreuna cu cei mici, ar trebui sa iesim zilnic la miscare. Si pentru ca acus vine Iepurasul, eu deja am inceput cautarile pentru cadorile celui mic.

Desi cand eram eu mica parintii nu tineau sarbatoarea Iepurasului, acum mi se pare un moment prielnic de a-i face celui mic un cadou frumos, care sa il incante dar sa ii fie si util.

Idei de cadouri de Paste pentru copii de la Decathlon

Stiti deja ca Decathlon e magazinul online preferat in materie de articole sport si nu numai. De fiecare data arunc o privire pe site, indiferent de sezon si profit de oferte pentru a face achizitii avantajoase.

Cu ocazia venirii Pastelui, m-am gandit sa va dau si voua cateva idei de cadouri de Paste pentru copii, in cazul in care erati in pana de idei si nu vreti doar sa cumparati ceva sa fie, ci sa achizitionati un cadou util.

3 idei cadouri de Paste perfecte pentru copii

Primavara e sezonul in care petrecem din ce in ce ai mult timp afara. Si pentru ca miscarea e importanta, trebuie sa ii impingem pe cei mici de la spate pentru a face cat mai multa miscare si sport. Stim cu totii ca miscarea face bine atat fizic cat si psihic si e importanta pentru o dezvoltare armonioasa a copiilor.

Role pentru copii

Desi recunosc eu nu stiu sa merg pe role, mi-as dori ca cel mic sa invete si sa isi petreaca cat mai mult timp pe role. Asadar alegerea unei pereche de role mi se pare un cadou inedit care cu siguranta ii va uimi pe cei mici. Fie ca stiu deja sau abia acum se vor invata, rolele sunt de fiecare data o atractie pentru cei mici. Bineinteles, alaturi de echipament adecvat, precum genunchiere si casca pentru a ne feri de eventualele accidente serioase.

Trotinete copii

Ohh da, Stefan adora sa se plimbe cu trotineta si deja cea pe care o are s-a uzat. Astfel, alegerea unei trotinete copii pentru el mi se pare o idee foarte buna. Fie ca o foloseste prin curte sau prin parc, trotineta este o atractie pentru el si va fi mega incantat cand ca primi un model nou de pe Decathlon.

Biciclete copii

Oscilez intre trotineta si bicicleta copii. Bicicleta lui Stefan inca arata bine insa a crescut si ii este micuta, asa ca se impune sa ii luam alta mai mare. Pana acum a mers cu roti ajutatoare insa imi doresc sa-l invat si fara. Asa ca pe lista de cadouri de cumparat este o noua bicicleta si deja imi imaginez incantarea lui Stefan. Am rasfoit site-ul Decathlon si deja am pus ochii pe un model atractiv.

Acestea sunt cateva dintre ideile de cadouri de Paste pentru cei mici. Important este sa alegeti ceva ce credeti ca l-ar bucura pe cel mici si l-ar folosi. Un cadou util este un cadou reusit.

 

Voi ce cadouri le luati celor mici?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.