Haine pentru cadrele didactice de pe Teachersgram

Stiti ca sunt pasionata de cumparaturile online si mereu imi place sa va ajut sa descoperiti site-uri noi. Asa ca, una din descoperirile mele de curand in materie de magazine online este Teachersgram. Eu v-am mai vorbit despre acest magazin online si mi se pare foarte util pentru doamnele care practica o meserie in domeniul invatamantului.

Mereu am fost de parere ca a fi educatoare sau invatatoare este o meserie destul de grea, intrucat de tine depinde intr-o mare masura educatia copiilor carora le predai. De asemenea, poate fi dificil de lucrat cu copiii , mai ales cei de la clasele mici, si e nevoie de multa atentie pentru a-i atrage si a fi atasati de tine ca doamna dar si sa fie interesati de materia pe care le-o predai. De aceea eu consider ca si tinutele pe care o educatoare sau o invatatoare au un rol important pentru cei mici. Asa ca Teachersgram este un magazin online de pe care, ca doamna chiar ai ce achizitiona. De la teacher shirts si pana la haine cu motive de sarbatoare, ca teacher easter shirts, acolo chiar ai ce cumpara.

Haine pentru cadrele didactice de pe Teachersgram

Site-ul este unul diversificat si aduce in prim plan o multitudine de produse specifice acestei meserii. De la haine, precum tricouri teacher t-shirts, bluze , rochii si pana la plannere sau diverse accesorii necesare.

Cum sunt diferite hainele de pe Teachersgram?

Ei bine, sunt niste haine sau accesorii basic, dar care sunt diferite si speciale prin faptul ca pot fi personalizate cu diverse mesaje. Hainele de acest gen arata foarte bine si atrag atentia copiilor fiind foarte incantat. Au si o gama speciala de haine de sabatoare precum st patrick’s day teacher shirts.

Ce mai trebuie sa aiba un cadru didactic? Ei bine, o geanta! O geanta incapatoare, pentru ca stim ca invatatoarele au o gramada de chestii si fise pentru cei mici, asa ca e important ca geanta sa fie si frumoasa dar si destul de incapatoare. Au o multitudine de teacher bags asa ca nu va fi deloc greu sa alegi un model personalizat pe stilul tau.

Voi stiati de acest site? Sunteti de parere ca hainele personalizate sunt deosebite?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.