Hair Extensions from Tedhair

     Din  fericire ma bucur de un par frumos si lung, care imi permite sa imi schimb coafura ori de cate ori vreau. Dar sunt momente cand imi doresc ceva nou si de aceea ma gandesc ca alegerea extensiilor sunt un mare avantaj pentru noi, femeile. In acest fel ne putem schimba infatisarea, reusind sa realizam coafuri mult mai frumoase fara ca parul sa arate artificial, desigur alegand extensiile potrivite.
    Daca in urma cu ani de zile extensiile erau folosite doar de celebritati si oameni bogati, acum lucrurile s-au schimbat, astfel incat oricine isi poate achizitiona extensii potrivite la un buget redus.
    Cautand pe net diverse site-uri straine de extensii, am dat peste un site numit Tedhair, este un producator premium de extensii de par in China, oferind produse de top si servicii catre distribuitori, vanzatori, saloane si proprietari de magazine online din intreaga lumea.Acesta se acupa cu vanzarea en-gros – Wholesale hair–  de externsii si peruci.
     Vand mai multe categorii de produse, mai exact: Wholesale Brazilian Hair, Wholesale Peruvian Hair, Wholesale Malaysian Hair si Wholesale Indian Hair.

     Acest sitre este potrivit celor care au o afacere in acest domeniu, sau care isi doresc sa inceapa o afacere, preturile pe site sunt foarte mici si calitatea este foarte buna.
    Cu siguranta cei care conduceti o astfel de afacere stiti ca furnizorii mint atunci cand vorbesc despre calitatea parului, asa ca Tedhair va prezinta dovezile ca produsele lor sunt de calitate.
      Extensiile provin din mediul rural din China si de la templele indiene. Materialul este 100% din par natural. Produsele Tedhair au fost testate, masurate, spalate pentru o calitate exceptionala.
     Pentru a alege un furnizor de par, ce factor credeti ac este mai important? Pretul, calitatea, timpul de livrare sau costul transportului? Tedhair va da toate raspunsurile la aceste intrebari!
      Calitatea: 100% par virgin neprelucrat si care a trecut toate inspectiile. Livrare: livrare express, in ziua urmatoare sau standard, optiuni care sunt variabile in diferite zone. Produsele pot fi returnate in cazul in care apar nemultumiri. Personalizare: Logo-ul gratuit.
     Cei de la Tedhair, considera ca ambalajul este un element esential si nu poate fi neglijat, este o startegie de marketing pentru a evidentia extensiile de par pentru a atarge atentia cumparatorului. Asa ca ei au o echipa de design profesional care va poate realiza ambalajul potrivit. Comanda minima pentru clientii care au nevoie de propriul ambalaj cu logo-ul sau este de 500 de bucati.

     Am citit pe site foarte multe cliente care au saloane de infrumusetare ce lauda acest site si ne garanteaza ca produsele sunt de caliatte iar expeditorul este serios. Acestea fiind spuse, daca aveti o mica afacere sau doriti sa o initializati, Tedhair poate fi solutia de inceput.


Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.