Masca de par cu keratina Natural Formula- review

In urma cu ceva timp am primit un frumos si mult asteptat colet. Acesta a continut o masca de par si un ser de par din gama Keratin Intense de la un brand abia descoperit, Natural Formula. Nu am auzit pana in acest moment de produsele lor, nici nu am citit vreo parere despre ele, asa ca am fost incantata sa incerc aceste doua noi produse.

Stiti ca imi place sa am parul lung si sanatos, asa ca masca cu keratina a fost mai mult decat bienvenita. De-a lungul timpului am testat o suemdenie de masti de par, unele mi-au placut, altele mai putin dar niciodata nu m-am oprit si am tot testat noi produse pentru a descoperi ceea ce ii face bine parului meu.

Masca cu keratina Natural Formulacaci despre ea o sa va vorbesc in acest prim articol, promite sa repare structura parului ce a suferit orice timp de tratament termic pentru indreptare sau de frecventa aranjare ( feon, placa ), redandu-i stralucirea si felxibilitatea. Efect de indreptare X3- imbogatita cu Phantenol care fortifica actiunea keratinei ajuta la prevenirea firelor rupte  si protejeaza parul impotriva degradarilor termice sau chimice. Nu contine clorura de sodiu sau sare, pentru indreptare de durata.

Parerea mea: Ambalajul este unul practic, un borcanas de plastic, nu am deranjeaza in mod special acest tip de recipient insa sunt de parere ca cele cu pompita sunt mai igienice. Textura mastii este usor gelatinoasa, de culoare alba si se intinde usor pe par, absorbindu-se complet. Mi-a placut rezultatul dupa uscarea parului. Acesta a ramas foarte moale la atingere, fara fire rebele si spre uimirea mea s-a aranjat frumos. Parul a capatat un luciu natural. Mentionez ca eu am folosit masca doar de la jumatatea firului de par insa se poate aplica de la scalp. Singurul minus pe care i l-am gasit, si poate cantari destul de mult in balanta, este mirosul, care mie nu imi place deloc! Nu stiu de ce!! Imi da o usoara senzatie de greata si din pacate, mirosul rezista pe par pana la urmatoarea spalare. Si sora mea a testat acest produs insa ei nu i s-a parut atat de deranjant. Asadar, totul tine de gusturile fiecareia.

Per total este o masca de par ce merita atentia. Ii gasiti pe facebook sau pe site-ul international Natural Formula. Trebuie sa stiti ca produsele Natural Formula sunt comercializate Sano Romania.

 

Voi stiati de acest brand? Ati testat ceva de la ei?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. Sincer nu am auzit de produsele lor pana acum dar par a fi interesante. Ma bucur ca iti eprimi parerea 100% sincer despre produse, eu personal apreciez ceea ce faci. ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.