Ser pentru par cu keratina Natural Formula-review

V-am vorbit in acest articol despre o noua masca testata, de la un brand nou, pe nume Natural Formula. Din acelasi colet a facut parte si serul de par din gama Keratin Intense, despre care o sa va vorbesc astazi.

De-a lungul timpului am incercat multe seruri si uleiuri pentru par, dar mereu am fost in cautarea unor produse si mai bune, asa ca testarea noului ser mi-a starnit curiozitatea.

Parul meu este uscat si indiferent de ce masti am folosit, niciodata nu a aratat asa cm mi-am dorit. Vreau ca parul meu sa arate disciplinat si aranjat fara fire rebele, lucru ce nu e  posibil fara a aplica pe par un ser specific.

Serul din gama Keratin Formula vine intr-un ambalaj practic, o sticluta dozata cu o pompita, sistem de dozaj perfect astfel incat nu se va risipi niciun gram de produs. Culoarea este galbuie si are un miros placut, cel putin nu m-a deranjat, asa cum a facut-o mirosul mastii de par din aceeasi gama.

Eu am aplicat acest ser atat de parul umed cat si pe parul uscat si nu am simtit ca il ingrasa sau incarca. Desi am parul lung eu folosesc doua sau maxim 3 picaturi, acestea fiind necesare pentru uniformizare, parul rebel este pe loc disciplinat, parul capata un luciu intens si este foarte hidratat. Am observat ca atunci cand il folosesc pe parul umed, acesta se descurca mai bine.

Gramajul este generos si folosind putine picaturi la fiecare utilizare imi va ajunge luni bune. Acest lucru nu poate decat sa ma bucure.

Daca masca de par din gama Keratin Intense nu m-a dat pe spate, pot spune ca serul din aceeasi gama imi place tare mult si a intrat in rutina mea zilnica de ingrijire a parului. Pe pagina de facebook gasiti toate detaliile despre produsele Natural Formula.

Voi ati incercat acest produs? Ce impresie v-a lasat?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin