4 articole vestimentare ce nu-mi lipsesc toamna

Afara e toamna in toata regula, o zi mohorata cu ploaie din belsug. L-am adormit pe bebe iar acum in putinul timp ramas liber rasfoiesc cu interes site-urile online.

Ca in fiecare toamna piesele vestimentare ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba sunt: trench-urile, puloverele si jeansii. Moda se schimba periodic asa ca atunci cand imi caut ceva nou incerc sa ma ghidez dupa lucrurile ce pot fi purtate cu usurinta si care sa mi se potriveasca mie si nu sa fie neaparat in ton cu moda.

Dresslily este unul din site-urile pe care plasez comenzi periodic, ultimele comenzi mi-au ajuns la posta locala, sper sa o tina asa si de acum incolo. Am aruncat o privire pe site, mi-am ales cateva obiecte vestimentare potrivite sezonului, astfel incat sa alcatuiesc o tinuta ce ma reprezinta. Jeansii sunt nelipsiti in acest sezon, un pulover calduros si un trench subtirel, alaturi de o pereche de botine imi fac ziua mai frumoasa.

Cum vi se par produsele alese, e o tinuta pe placul vostru?

Pulover

Trench

Jeansi

Botine

Share daca iti place...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Barbieru Cristina

22 Comments

  1. Botinele acestea le-am vrut pentru Daria, dar nu aveau masura ei cand am vrut sa dau comanda.
    Imi place puloverul, nu are un pret mare ceea ce e un plus.

  2. Nici mie nu-mi lipsesc aceste articole de cum vine vremea rea! Articolele alese de tine au preturi foarte bune! Merci de recomandare! :* O toamna calduroasa!

  3. Da, îmi plac produsele alese de tine pe sezonul asta rece de toamnă. Nici mie nu-mi lipsesc pe asa vreme friguroasa. ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *